Pääsiäispuput

Ompeluharjoituksena tein pojille pääsiäispuputyynyt. Mulla tuppaa viimeistely asiassa kuin asiassa venähtämään. Nämä puput ovat odottaneet tupsuhäntiään pari päivää.
Näitä oli tosi kiva tehdä. Sain idean näihin Pinterestistä,  jossa on kaikkea inspiroivaa ja olin  juuri katsellut ihania sisustustyynyjä.

Nämä puput on tehty täysin kotoa löytyvistä kierrätysmateriaaleista. 

Kaavat pupuihin piirsin vapaalla kädellä kaavapaperille. Yhtä pupua varten leikkasin kankaasta kaksi puoliskoa peilikuvina toisilleen sekä 4 kpl korvia, joista aina kaksi peilikuvina toisilleen. 

Kangas, josta puput on tehty on paksua kudottua kangasta ...huonekalukangasta?  Sopiva kankaanpala on tullut mulle joskus SPR:n kirppikseltä,  kun ostin todella edullisesti pussillisen kankaita.

Pupujen vartalot on täytetty pestyn vanhan tyynyn sisuksella.  Nappisilmät löytyivät omasta jemmasta ja tupsuhännät tein perinteisesti pahvikiekkojen avulla. Aikas simppeliä lopulta.


Ompelin molempiin pupuihin myös tuollaiset merkit. Merkit on leikattu metritavarana myytävästä nauhasta. Tätä nauhaa saa useista kangas- ja lankakaupoista. 


Pääsiäiseksi olisi kiva askarrella vaikka mitä. Myös leipominen innostaa. Kaikkea mieltä kutkuttavaa ei ehdi tehdä yhtenä pääsiäisenä. Mutta sainpas sentään jotakin kivaa tehtyä. :)

Täällä meillä Pohjanmaalla noidat/trullit virpovat tulevana lauantaina. Lapsien kanssa saan vielä varmasti askarrella virpomisoksia.


Kivaa pääsiäistä ! Ei suorituspaineita, vaan rentoja ja mukavia hetkiä.
Näillä pupuilla osallistun Silmukan ytimestä-blogin maaliskuun haasteeseen, jonka aiheena on: "pääsiäispupu".
Kommentit

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit