Joulukorttiurakka :)

Askartelin 99 joulukorttia viime sunnuntaina. Jäi taaaas ihan viimetippaan lopulta. Ja vaikka hyvin suunniteltu onkin kaikkien tietämän totuuden mukaan puoliksi tehty, meni urakkaan noin päivä ja ainakin kaksi työpäivää! Tykkään kovasti tällaisesta puuhastelusta, mutta kyllä siinä läheisimmät ihmettelivät, että onko tuossa järkeä... No ei ehkä, mutta onpahan ainakin vastapainoa velvoitteille. :) Perillekin ehtivät ykköspostilla, ainakin niin olen kuullut muutamilta.

99 korttiaKorttipohjat olivat valmiita. Niihin leimasin etukanteen tervehdyksen ja liimasin (käytin kaksipuolista teippiä --> tykkään siitä paljon enemmän kuin liimasta) kartonkisuikaleen ja sen päälle liimasin ruskeasta kartongista leikellyn piparkakun, joka oli koristeltu valkoisella maalitussilla.Sisälle laitoin pojista jouluisen kuvan ja jokaiseen kirjoitin valkoisella maalitussilla joulutervehdyksen vastaanottajien nimet sekä meidän joulutervehdyksen lähettäjien nimet valkoisella maalitussilla.
valokuva


Korttien sisälle liimasin myös joulurunon. Alle liimasin palan samanlaista kartonkia kuin kortin etusivulle ja päälle liimasin kopiopaperille tulostamani runonpätkän.
runo
Silppua ja sotkua syntyi melkoisesti. :)
silppua piparkakuista
sotkua

Innostuin korttien tekemisestä niin paljon, etten meinannut saada illalla väsymyksestä huolimatta nukuttua. Suunnittelin  jo, että tekisin pian ensi vuoden joulukortit jemmaan valmiiksi, ettei tulisi viime hetken hoppu. Vähän jo katselin mallejakin, mutta saas nähdä miten käy...
Kommentit

  1. Tosi kiva blogi! Ootpas tehnyt hurjan urakan korttien kanssa :)

    Palataan taas :P

    VastaaPoista
  2. Kiitos. <3 Opettelua vaatii, mutta tekemällä oppii. :) Palataan :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit