☆ SNY: Huhtikuun Magic Ball ☆

Tänään töistä kotiin tullessa keittiön pöydällä odotti postin pakettikortti! Huhtikuun paketti oli siis postissa. Iso kiitos SNY! Ihana paketti. On kyllä niin mukavaa saada näitä lahjoja, jotka  ovat toisen samoja asioita rakastavan ihmisen valitsemia. Jotenkin uskon niin,  että SNY:ni tykkäät vielä aika tavalla samoista jutuista kuin minäkin. Kaikkia meitä tähän Salainen neuleystävä-hullutteluun lähteviä yhdistää toisiinsa sama  intohimo lankoihin ja käsitöihin,  mutta uskon, että myös Sinä SNY:ni tykkäät esimerkiksi kissoista ja sinisestä... :) ?


Pakettia en saanut heti autossa revittyä auki, kuten viimeksi,  oli sen verran hyvin teipattu :) Kerän purkamisen tein yhdessä mieheni ja 4-vuotiaamme kanssa. Yllätyskerästä paljastui vaikka mitä kivaa! Virkkauslankaa, silmukkamerkkejä, päättelyneuloja, nipsukukkaron leuat, suklaata, tuoksukynttilöitä. 


8-vuotias poikani tilasi itselleen jalkapallokukkaron nähtyään kukkaronleuat... Pistin ajatuksen työjonoon. :)


Paketissa oli myös pehmeästä sinisestä Chenille-langasta neulotut varsikkaat/lyhyet säärystimet. Nämä sopivat hyvin yhteen tosi kivan huivilangan kanssa, joka oli Magic Ballin materiaalina. Teen langasta itselleni huivin, malli pitää päättää... Neuloisiko vai virkkaisiko? Ehdotuksia? :)


Ja sitten ihana kissanpentukortti! Kortista tuli heti mieleen lapsuus ja tuttu maatalo,  josta sain oman kissani ollessani 11-vuotias. Pieni mustavalkoinen pentu ja Pelargonit - tämä voisi olla valokuva muistoistani. Siellä maatalossa oli ihanaa hoivata kissoja yhdessä tutun tädin kanssa. Ne hetket siellä ovat aivan tosi tärkeitä ja kallisarvoisia muistoja. Oi, että! Tuttua sydämellisestä ihmistä ei ole enää ollut olemassa reiluun kymmeneen vuoteen ja oma kissanpentukin on jo vuosia sitten lähtenyt (kunnioitettavassa kissaniässä 19-vuotiaana) vihreille niityille saalistamamaan ja nauttimaan ikuisesta auringonpaisteesta.

Ja sitten vielä paketissa oli mukana ohje virkattuun omaan kissanpentuun. Pojat innostuivat kissanpentuohjeesta oitis sen nähtyään.

Kiitos SNY! Tosi paljon! Synttärikuukauden paketti oli jännitystä pullollaan ja täynnä upeita juttuja, jotka ilahduttavat valtavasti♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡.

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. On kyllä! Pää on täynnä kaikkia ideoita, niitä sitten toteutan ihan sattuman varaisessa järjestyksessä, kun tuo aika on sellainen realiteetti, että ihan kaikkea ei samaan aikaan kykene. ;) Kyllä nytkin muhii näistä jo mielessä huivi, kukkaro ja kissanpennut. :)

   Poista
 2. Kiva paketti. Hauska idea tuo Magic Ball. Pitää joskus itsekin kokeilla samaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä inspiroiva sisältö. :) Tuo Magic Yarn Ball on hauska saada ja myös itse koota ja antaa.

   Poista
 3. Kiva että oli mieluisa :)
  t. SNY:si

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, kyllä kivoja juttuja olit laittanut. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit