☆ Kesäkuun SNY-paketti ☆

Tänään tuli ilmoitus postipaketista. Heti riensin hakemaan. Ihana paketti,  kuten jokainen aikaisempikin! Kiitos salainen neuleystäväni koko keväästä! Mielelläni olisin vielä oppinut tuntemaan Sinutkin, en tiedä kuin postileiman verran Sinusta. Ajattelisin,  että mieltymyksesi voisivat olla saman suuntaisia kuin itselläni. Niin osuvia lähetyksiä olen sinulta saanut. Sinistä... kissoja... ajatuksia... Tämä oli minun ensimmäinen SNY-kierrokseni ja oli kyllä todella kiva kokemus. Kiitokset siis vielä kerran SNY:ni ja emo-Heidi!Tässä paketissa oli tosi kiva käsityölehti, 5 kerää puuvillalankaa,  puikon päiden pitimet  (tällaisia mulla ei vielä ollutkaan), suklaata (nam!) ja kaunis kortti ajatuksineen. Nyt heti nautin käsityölehdestä, suklaasta ja tuoreista mansikoista tehdystä smoothiesta. 

Sellaisen itselleni ison paljastuksen teen tässä nyt julkisesti SNY-kierroksen päättyessä,  että perheeseemme syntyy lähipäivinä kolmas lapsi. Pitäkää peukkuja! :)Hyvää tulevaa juhannusta ja koko kesää SNY, emo ja vakituiset sekä satunnaiset lukijat! :)

Kommentit

 1. Aivan mahtava paketti. Ja tosi paljon onnea perheenlisäyksestä! Teille tulee vähän erilaista kesäpuuhaa sitten... Mukavaa juhannusta ja kesää sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 2. Ihanat paketit olen kyllä neuleystävältäni saanut. Oi, että! Niin kiva saada näitä lahjoja. :) Ja iso kiitos onnitteluista :) Vielä on ponnistamista ja jännittämistä tässä edessä. Niitä kohti mennään. Vielä kerran. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana paketti! :) Onnittelut uudesta tulokkaasta, voimia koitokseen! :)

  VastaaPoista
 4. Kiva, että paketti miellytti :) Unohtu laittaa paljastus... :) Perästä kuuluu :) t. SNY:si

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia tuhannesti kevätvaihdosta! Paljastuskorttikin saapui. Kiva tietää kuka siellä pakettien takana on ollut. Palaan tähän aiheeseen vielä myöhemmin postauksissa kun tässä vauvan ja perheen kanssa päästään uuteen arkeen kunnolla kiinni.

   Poista
 5. Oih, Saitteko Juhannusvauvan? Ihanaa toinen sny-vauva kevään kierroksella <3

  Ihana paketti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana paketti kyllä! Muutamana unettomana lämpimänä iltana virkkasin tämän paketin langoista 3 keittiöpyyhettä ja 2 tiskirättiä. Postaan näistä virkkuutöistä jossain vaiheessa. :) Vauva antoi odottaa itseään kauemmin kuin luulin.

   Poista
 6. Ihana paketti =) onnea vauvan johdosta ja tsemppiä loppurutistukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketti on ihana. Ja tyttökin on nyt maailmassa.

   Paljon kiitoksia onnentoivotuksista ja tsempeistä! ♡

   Poista
 7. Oi, miten ihana uutinen <3! Onnea ja tsemppiä loppurutistukseen. Olet saanut todella kivan paketin, tuollaiset onkin niin ihania yllätyksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia onnentoivotuksista ja tsempeistä. ♡Onnea ja tsemppiä aina tarvitaan ja etenkin näin isoissa asioissa.

   Paketti oli kyllä kiva ja langat tulivat nopeasti käyttöön.

   Poista
  2. Paljon kiitoksia onnentoivotuksista ja tsempeistä. ♡Onnea ja tsemppiä aina tarvitaan ja etenkin näin isoissa asioissa.

   Paketti oli kyllä kiva ja langat tulivat nopeasti käyttöön.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit