Projektit jatkuu


Päivä pitenee. Ihan niin kuin sen oikeasti huomaisikin jo. Meinasin tänään lähteä iltalenkille, mutta se jäi kuten useasti muulloinkin. Rentoudun sohvan nurkassa lankojen kanssa. :)

Vuosi vaihtui. Eilen juhlittiin kummitytön 7-vuotis syntymäpäivää. Lapset olivat vauhdissa, herkuteltiin ja ammuttiin raketteja. Helmi-nalle sai hyvän kodin ja oman lämpimän kainalon. 

Nyt olen tänään tehnyt toiselle, 5-vuotiaalle kummitytölleni, samanlaista nallea virkkaamalla. Vaaleanpunainen glitterisydän ja helmikaulakoru oli pantu merkille ja nalletilaus oli hyvin täsmällinen.

Tänään lapset ovat ulkoilleet, uineet ja olleet pallomeressä. On leikitty ja pelattu ja tietenkin vähän tapeltukin... ...täyttä vauhtia koko päivä. Koululaisten loma jatkuu viikolla vielä. Kuusi on kotona sisällä loppiaiseen saakka. On muuten tosi kaunis appiukon tuoma kuusi. 

Monta käsityöprojektia on vaiheessa. Innostun monenlaisesta touhusta samaan aikaan, ja aloitettuja töitä on useita. Toiset valmistuvat  nopeasti, osa hautuu pitkään. Käsityöt ovat mulle tosi rentouttavaa puuhaa. Aivot lepäävät... ...ehkä myös keho. Viimepäivinä olen huovutellut lapasia. Kolmet ovat jo tulleet valmiiksi.

Katselin läpi viime vuoden puuhastelujani ja yllätyin ihan, miten monenmoista onkaan tullut värkkäiltyä. Tästä on hyvä jatkaa, kun projekteja on myös valmiiksi aloitettunakin useita. :)
Kommentit

Suositut tekstit