SNY maaliskuu 2017





Kiitos salaiselle neuleystävälleni maaliskuun paketista. Paketin teemana oli taikapallo ja taikapallon lisäksi paketissa oli paljon muutakin :)

Taikapalloa avatessani kerin ensin auki kevään vihreää Miami-lankaa ja sen jälkeen vielä toisen kerän mustaa Miamia. Olen tästä langasta virkkaillut useita pehmoleluja. Heti alkoi päässä raksuttaa, että mitä tästä virkkaisin...

Taikapallon sisältä löytyi neljä vihreää huopasydäntä Niitä voisin käyttää koristeena jossakin.  Katsotaan... Sitten pallon sisällä oli heijastavia kangaspaloja. Varmasti keksin niille käyttöä jossakin askartelussa. Olisiko SNY:lläni antaa vielä minulle kankaiden ohjeet... Missä vaiheessa kalvo tulee irrottaa kankaasta? Mukana oli myös punaisia kangaspaloja. Onko SNY sinulla minulle vinkkiä näihin? Kerrohan jos sinulla oli ajatus? Toki itse sovellan myös mielelläni jos niin ajattelit :)

Pallon sisällä oli kaunista hopeista nauhaa, valkoista pitsinauhaa ja aina tarpeellisia hakaneuloja.

Paketissa oli myös kaksi kaunista kerää violettia Mohair-lankaa (Svarta Fåret, Mystique) ja ohje huiviin. Kiva setti! Toteutan huivin aivan varmasti jossain vaiheessa.

Sitten vielä hienot isot puiset värikynät ja aina tarpeellinen teroitin!  Annan lasten väritellä niillä myös, mutta taidan nämä säilyttää omassa jemmassani niin joskus on koko värisetti tallella.

Kiitoksia! Neliapilan myötä onnellisen kevään toivotukset kaikille!


Kommentit

  1. Ihanan täyteläisen paketin oletkin saanut. Kiva seurata tätä SNY kierrosta, kun en itse ehtinyt mukaan.

    VastaaPoista
  2. Kyllä! Ja kiva, että on muitakin SNY:stä innostuneita. 😊

    VastaaPoista
  3. Piti jo edellisenä viikonloppuna käydä kommentoimassa muuuutta aika mennee liian nopiaan eteenpäin. Kalvo kannattaa varmaan irrottaa juuri ennen liimaamista johonkin. Punainen on myös heijastin kangasta. Heh, täytyy sanoa et ihan itse saat käytön keksiä.
    Voi ja just tajusin että seuraava paketti pitäisi pian kasata.
    Vietättekö pääsiäistä?
    T: snyysi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kyllä meillä vietetään pääsiäistä. Trullitellaan ja syödään suklaamunia... Ja sen sellaista lasten kanssapääsiäisruohot onkin tänä vuonna laitettu ennätysaikaisin, ovat jo tosi pitkiä. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit