SNY huhtikuu 2017


Sain tosi ihanan huhtikuun paketin salaiselta neuleystävältäni. Paketissa oli iso hieno itsetehty kesäinen huivi. Ajattelin että se sopii hyvin vaikka rannalle mukaan otettavaksi hartiahuiviksi, kun haluaa ettei aurinko polta. Minua aurinko nimittäin polttaa helposti. Kokeilin huivia myös kevättakkini kanssa.  Sitä voi siis käyttää myös kaulahuivina. Paljon on nähty vaivaa tuon huivin kanssa. ♡ Kiitos!!!

Paketissa oli myös mielenkiintoinen neulelehti, suloisia lintuservettejä  (otan käyttöön äitienpäivänä), 5 isoa Pätkis-patukkaa (kuvaan ei enää ehtinyt kuin 3), Herra Hakkarainen -xylitol-pastilleja sekä 4 kerää Novitan Aamu-lankaa ja huovutusvillaa.

Aamu-langan värit ovat ihanat! Tosi raikkaat värivalinnat minusta, ja minulle tuli niistä mielikuva keväisestä aurinkoisesta aamusta. Tykkäsin väreistä niin kovasti, että oli heti päästävä testaamaan lankaa. Aloitin virkkaamaan yhdenlaisella  idoäidinneliö-variaatiolla itselleni kolmiohuivia. Aamu-lanka on minulle uusi tuttavuus. Mukavan pehmeää lankaa ja uskon saavani siitä kivan keväthuivin. Lanka on vähän Miami-langan tyyppistä.

Huovutusvilla on mukava haaste. Kyllä siitäkin jotakin keksitään. :)

Isot kiitokset salaiselle neuleystävälleni suuresta ihanasta paketista! Lämpenevää kevättä kaikille :)

Ja tervetuloa uusi lukija!!! :)

Kommentit

 1. Ehdin taas lykätä paketin umpeen ennen saatekirjettä. Karmee häslinki ollu meillä joten taas sain paketin viime tipassa lähetetyksi. Niistä huovutus villoista voisi tehdä äidille vaikka kaulakorun tai pannualusen tai pienen pöytäliinan. Piti tulostaa erilaisia ohjeita mutta nekin unhottui.
  Lehdessä oli monta hienoa ohjetta. Ostin itselleni myös. ��
  Lanka on uusi tuttavuus minulle mutta värit kauniit ja langan tuntu kiva. Seuraavan paketin langat on jo mietitty. Muu vähän auki vielä.
  T snyysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia tästä keväästä. Ihania ajatuksella koottuja paketteja olen Sinulta saanut.

   Tuo "karmee häslinki" on myös täällä kovin tuttua :D

   Poista
 2. Ihana paketti! Huivi on todella upea, mutta nyt minua alkoi kiinnostaa tämä mummo-variaatio..? mites sitä toteutetaan..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Palaan tähän mummo-variaatiooni vielä :)

   Poista
  2. Hei. Palaan tähän mummo-variaatiooni vielä :)

   Poista
 3. Onhan toukokuun paketti tullut perille?
  T snyysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia tuhannesta, on kyllä ihania lankoja ja kiva kirje. Laitan tänne blogiin myös. Nyt vain on arki pyörittänyt niin että bloggailu on tyystin jäänyt taka-alalle.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit