Kesäkassivaihdosta 2017 saatu ihana ja käytännöllinen kassi♡

Lämpimät kiitokset ihanasta kesäkassista lisukkeineen. ♡

Kassi on ihan minun lempparivärejäni ja tyyliäni. Kassi on erittäin käytännöllinen. Se on äiti-ihmiselle sopivan kokoinen ja siinä on vetoketju. Lisäksi siinä on vielä vetoketjutasku edessä ja sisälläkin vuorissa taskut,  joihin laittaa vaikka avaimet. 

Lisukkeena kassipaketissa oli runsaasti kaikkea ihanaa myös.  Pojat 9 vee ja 5 vee laittoivat mehujäät heti pakkaseen. Huomenna herkutellaan. Sitten minua oli muistettu Himalajan-kristallisuolarouheella, josta saan jalkakylvyn. Myös jalkarasvaa sain! Jalkahoitoja todella tarvitsen.  Mun jalat on aina ihan mahdottoman kovettuneet.  Nuorempi pojista onkin joku vuosi sitten sanonut, että äidillä on norsun jalat. Nämä tulee siis tarpeeseen ja käyttöön!  Miten osuikaan niin hyvin... Isäntäkin jo kyseli, että onko blogissa näkynyt mun kuivat jalat ;D Myös pari hyvän näköistä kasvohoitoa sain.  Nyt vain itseä hemmottelemaan. 

Ja mikä ihana piirros minusta oli paketin päällä. Kiitos tuhannesti ♡♡♡♡♡♡ Satu ja apulainen ♡♡♡♡

Paketin lähetti siis Satu blogista Elämän& Langan fiilistelyä  (www.sukkaasunmuuta.blogspot.fi)





Kommentit

  1. Kiva kuulla, että paketti miellytti 😊
    Jalka- ja kasvohoidot laitoin, koska ajattelin pienten lasten äidille hemmottelun tulevan tarpeeseen. Itse ainakin nautin noista pienistä omista hetkistä 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kassi on ollut päivittäisessä käytössä ja todettu toimivaksi. Kiitokset vieläkin. Ja se on tosi taidokkaasti ommeltu. Jalkahoitoja en ole vielä ehtinyt tekemään, vaikka niiden tarpeessa olenkin ;) Vielä koittaa niidenkin aika. Mehujäät on innolla jäädytetty ja maisteltu. Erittäin hyvin maistui. :)

      Poista
  2. ihana kassi ja ihana sisältö kassin mukana.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit