Rusettipanta 1-vuotiaalle neuloen
Melkein kolme vuotta sitten lomailimme Turkin Sidessä. Yhtenä päivänä tein anoppini kanssa bussireissun Alanyan kaupunkiin. Matka oli värikäs :) Kävimme lankakaupassa Samanyolu klik* (Facebook), ja ostimme lankahankintoja varten suuren urheilukassin lähiputiikista.

Minä ihastuin siellä tähän pastelliseen ja kimaltavaan lankaan. Sitä oli muistaakseni vain tämä yksi kerä jäljellä. Ajattelin, että teen langasta, vaikka valkoisen langan kanssa yhdessä jotakin, esimerkiksi villasukat itselleni tai kummitytöille. Lanka on odottanut vuoroaan lankavarastossani, ja nyt viimein se pääsi käyttöön kun sain tehdä omalle tytölle jotakin supersöpöä ja pastellista. Lanka on: Alize Sekerim Bebe Batik DK Simli Shade 3045 Tutti Frutti, miehelle tuli "My Little Pony"-assosiaatio väreistä. Ihmettelin mielessäni, että miten osasikaan niin hyvin kuvata tätä lankaa.

Rusetti pannan ohje on Naurava Nappi-blogista klik*.
Idean nappasin ensiksi Hupsistarallaa-blogista klik*.

Itse tein pannan 25 silmukalla aina oikeaa neuletta. Pannan ympärysmitta saa olla hiukan lyhyempi kuin pään ympärysmitta, sillä ainaoikein-neule joustaa hyvin. Rusettia varten loin 15 silmukkaa ja neuloin itseni mielestä sopivan mittaisen kaistaleen, jonka ompelin sitten kaksin kerroin. Rusetin keskustaksi loin 5 silmukkaa ja neuloin sopivan mittaisen pätkän, jonka ompelin rinkulaksi.
Helppo ja kiva neuletyö.

Testasin tässä työssä myös Prymin joustavia puikkoja klik* (Prym Ergonomics koko: 3 ). Puikot ovat kolmionmuotoiset ja niiden päät ovat pisaranmuotoiset. Puikoilla on helppo "tarttua" silmukkaan. Nämä ovat alkuperältään saksalaiset, mieleen tulee heti laatu ja insinöörit. :)Vielä on testaamatta näillä puikoilla villasukan neulominen viidellä puikolla. Tässä työssä toimivat kahdella puikolla tehden oikein mukavasti.

Ostin puikot itselleni kun palasin muutama viikko sitten taas töihin hoitovapaan jälkeen. Työpaikkani lähellä on kiva käsityötarvikeliike, jossa on mukava lounasaikaan piipahtaa.


Kommentit

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit