Pupusukat

Hei! Täällä ollaan. :) Onnellista Vuotta 2018 jokaiselle. Vuosi on jo edennyt hyvään vauhtiin: -Päivät ovat pidenneet. Pakkanen paukkuu ja helmikuu helistelee. Talitintin kuulin taas tänään ja sehän lupaa kevättä. Pian ne ilmatkin lämpenee.

Olen ollut taas työelämässä äitiysloman ja pienen hoitovapaajakson jälkeen syyskuun alusta saakka. Kolme lasta ja koti ja työ... Bloggailu ja pieni puuhailu on jäänyt vähemmälle. Monenlaista on toki kuitenkin tullut tehtyäkin mielen pitämiseksi tasapainossa. :) Tänne blogiin en ole ehtinyt mitään päivittelemään ja muidenkin blogien lukeminen on jäänyt vähälle.

Tällaiset söpöt Pupu-sukat tein ikäiselleni serkku"tytölleni". Hän tämän ohjeen bongasikin ja sukat ovat mielestäni juuri hänen tyylisensä, joten tottakai ensimmäiseksi tein tällaiset hänelle. Serkkuni ei asu ihan kotikulmillani, joten odottelen tässä kevättä, että nähdään. Sitten sukat saavuttavat omistajansa.

Oma Puolitoistavuotias tyttöni on varsinainen pupu-fani. Täytyisipä hänellekin tehdä tällaiset.

Mielessäni on ollut viime aikoina ajatus, että täytyisi tehdä vielä enemmän asioita itselle ja omalle perheelle. Monesti iskee innostus tehdä lahjoiksi asioita. Joskus miettii, että ehkä kaikki eivät edes niin välitä käsintehdyistä jutuista. Näin ei ole kyllä näiden sukkien kanssa... Tiedän, että vastaanottaja tykkää ja käyttää sukkia varmasti.

Nähdään täällä! Aurinkoisia päiviä ja vaaleanpunaisia ajatuksia arkeen!

Pupu-sukkien ohje löytyy  Kotivinkki-lehden meilläkotona-blogista.
Kommentit

 1. Ihanat sukat. Pojantytär tykkäis varmasti myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.🐰 Nämä on oikeastaan helpot ja nopeat tehdä. Lankana käytin ihan tuota 7 veikkaa.

   Poista
 2. Oih miten ihanat sukat, niin suloiset♥ Taitava saa kyllä olla että tuollaisia pystyy loihtimaan! Jäinkin lukijaksi blogiisi:) Mukavaa maaliskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :) Superihanaa, että jäit lukijaksi. Kävin jo pikaisesti pajallasi vierailemassa. Palaan sinne ja liityn myös lukijoidesi joukkoon. Mukavia touhuja ja elämänasennetta <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit