Peruspullaa hillolla... Ihanaa syksyä!

Hei

Kolme lasta, aviomies, isoäiti, itse, koti, mökki, työt, harrastukset... Näistä koostuu mun arki ja juhla, mun elämä. Riennän paikasta toiseen ja koitan olla tehokas. Välillä on tuntunut, että täytyy puristaa vaikka väsyttäisi kuinka. Näistä kaikista olen kuitenkin suunnattoman onnellinen, enkä muuta halua. Vaikka väsyttää välillä, niin ilman isompia murheita elämä on kevyttä näin. Ja välillä varjojakin vilahtaa elämään, mutta täytyy koittaa pitää katse kohden aurinkoa.

Näillä puheilla eteenpäin... Kiva jos blogillani on jokunen lukija. Tämä on hyvä paikka nauttia arjen pienistä iloista jakamalla ne kanssanne.
Päätin leipoa peruspullaa mustikkahillolla. Ihana appiukkoni pitää huolen, että meidän perheessä on marjoja. Tein tänä vuonna osasta mustikoita hilloa ja nyt siis mustikkapullaa.

Käsillä tekemien ja kaikenlainen puuhailu ilahduttaa ja virkistää mun mieltäni. Elämä itsessään on kuin peruspullaa hillolla... Mikään ei ole parempaa :)

Kivaa syksyä ja tavataan täällä!

Leena

Kommentit

  1. Sitähän se elämä on, arkea ja juhlaa. ❤ Tänä vuonna en käynyt kertaakaan mustikkametsässä, kun kuulosti siltä ettei niitä sieltä edes löydy.. Rattaiden kanssa mennessä kun paikat mihin pääsee, on rajalliset.. Mutta toivotaan että ensi vuonna taas pääsee ja mustikkaakin tulis vähän enemmän! Ihanaa mustikkapullaa.. 😋

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pulla piristää :) Pitäisikin leipoa jo uudelleen. Ekaluokkalainen haluaa tehdä pipareita, niistä on puhuttu päiväkausia. Jospa niitä seuraavaksi... :) En itsekään tosiaan kerännyt mustikoita, kun saatiin. Ihanaa kyllä. Metsässä on lasten kanssa pariin otteeseen käyty pururadalla/vähän leveämmällä polulla. Sinne pääsee niiden rattaidenkin kanssa. Mukavaa perussyksyä sinnekin!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit