Matkamuistoja

Tänään on matkustamista takana autossa miltei 10 tuntia. Viikon Kuusamon reissu on takana, kivaa oli, mutta aina on mukava palata kotiin. Oli rapsakkaa pakkasta ja ulkoilua sekä sisäpuuhia. Laskettelua pulkassa,  rattikelkalla ja slalomeilla, hiihtoa, kävelyä, pelailua, keilausta, touhutaloa ja Angry Birds-puistoa, moottorikelkkailua, Husky-ajelua (ihania koiranpentuja!), saunomista, makkaranpaistoa herkuttelua,  seurustelua...

Pääsin käymään taas Kuusamon keskustassa sijaitsevassa Taitoneulassa kuten viime vuonnakin. Ihana käsityöliike! Ostin itselleni sieltä tuliaiset. Kahta hauskalta vaikuttavaa Regian Colormania Color-sukkalankaa ja Regian Activea. Activesta aion tehdä pojille kaulurit,  joiden ei pitäisi kutittaa ja värit ovat samat kuin tähtipipoissa, jotka olen pojille tehnyt.


Taitoneula on muuten myynnissä. Olinkin sen jo etukäteen Facebookista nähnyt. Pitkänlinjan yrittäjä aikoo jäädä eläkkeelle. Toivottavasti liikkeelle löytyy jatkaja. Kiva putiikki! Yrittäjä toivoi,  että sanaa liikkeen myynnistä levitetään vapaasti. Joten tässäpä myös asia kaikille tiedoksi. :)


Kommentit

Suositut tekstit