Tumpelo ompelee

Sain joululahjaksi 2014 tosi hyvän perusompelukoneen. Aivan liian hankalaa on sen esiin ottaminen. Hitsi,  nyt sen tein ja taas hermoja koeteltiin.Ihan tällaisia helppoja perusjuttuja ajattelin tehdä: kettukarkkipapereista avaimenperiä. Teinkin pari protoa.

Kettukarkit on mun lemppareita. Niistä tulee mieleen lapsuus ja isä. 

Kaksi epätäydellistä yksilöä siis tässä... Ompelukoneen kanssa tuli erimielisyyttä, joten molempien hyvinvoinnin vuoksi on pakko ottaa etäisyyttä. En anna periksi vaan tehtailen vielä karkkipapereista lisääkin juttuja. Mutta nyt on pakko antaa tilanteen vähän rauhoittua ja yrittää uudelleen hetken kuluttua.Tässä myös osallistumiseni Silmukan ytimestä-blogin tammikuun haasteeseen, jonka aiheena oli "kettu".


Kommentit

  1. Pitipä lähteä kyyläämään, mitä muut on kettuaiheesta saaneet irti. :) Tyylikkäät avaimenperät ja ihanat kettukarkkipaperit ikuistettuna. Huomasin myös sivun reunasta, että tosi kaunis mummonneliöpeitto tulossa! ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia käynnilletulosta. Noista virkatusta peitoista olen juuri nyt tosi innostunut. :) Tervetuloa uudelleenkin kylään! Tosi kivoja kettu-töitä sinulla. Hama-helmi kettuja voidaan mekin täällä innostua kokeilemaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit