Tuunatut kevätpipot ja liikuntahaaste

Löysin alen alesta pojille kivat kevätpipot yhteishintaan 2,50 euroa.


 
Mulla oli molemmille pojille sopivat silitysmerkit valmiina kotona. Nuorempi on Nalle Puh-fani ja isommalle Superman on just sopiva. ♡ ♡

Kuvankäsittely temppuili ;) Tämä valokuva on peilikuvana. :)


Ajattelin, että ompelen käsin merkkejä vielä reunoistaan kiinni pipoihin. Silityksen jälkeen näyttää kuitenkin siltä, ettei se ole tarpeen, kuvat tarttuivat hyvin kiinni. Teen ompelun sitten myöhemmin, jos tulee tarvetta.

* * * * * * * * * LIIKUNTAHAASTE ITSELLE * * * * * * * * * *

 
Haastan itseni tästä päivästä alkaen liikkumaan 7 kertaa viikossa. Tämä haaste kestää toukokuun 2015 loppuun. Katsotaan sitten miten homma jatkuu. Liikunta tarkoittaa: "Edes jotakin". Suoritteita voi olla useampi päivälle ja silloin ansaitsee vapaapäivän. Kunhan järkeviä liikuntasuoritteita tulee yhteensä seitsemän viikossa. Lepopäiviä voi olla maksimissaan kolme viikossa.

Tervetuloa mukaan! Jos joku tähän lähtee ja pääsee maaliin toukokuun lopussa, ilmoittakoon minulle. Haasteen minulle raportoineet ja hyväksytysti suorittaneet palkitaan  ainakin villasukilla. :)

--> Hihkaise kommentteihin jos lähdet mukaan. Mukaan voit lähteä viimeistään 01.03.2015 ja tuloksista voit raportoita tänne minulle 31.05.2015. Välitiedustelut tehdään maalis- ja huhtikuun viimeinen päivä. :)
 
Itse raportoin tänne etenemisestäni. Ja jos pääsen hyväksyttävällä tavalla maaliin palkitsen itseni ja perheeni lomamatkalla.
 
17.02.2015
Tänään aloitin 20 minuutin kävelyllä. Kävelin ekaluokkalaisen kanssa kouluun aamulla ja palasin takaisin. Esikoinen sai tänään ensimmäistä kertaa kävellä itse yksin koulusta kotiin koulun päätyttyä. Hieno ja odotettu hetki hänelle.
 
Huomenna taas... ja tästä se lähtee.
 
Tulkaa mukaan!

22.02.2015 Tähän mennessä mukaan ovat lupautuneet lähtemään ystäväni J, A ja M sekä Facebook painonpudotusryhmästä H. --> Jee!

Kommentit

Suositut tekstit