Isoveljet ompelee

Kolmasluokkalainen halusi ehdottomasti ommella jotakin. Koulun ompelukone on samanlainen kuin minun ja poika oli koulussa opetellut koneen langoituksen ja ompelua. Hän pyysi saada ommella kotona, ja viimein äiti sai aikaiseksi kaivaa koneen esille. Tosi kiva, että innostusta on. Kaivoin kaapista myös kangasta ja kaavan,  jolla olin itse ajatellut tehdä vauvalle Elefantti-pehmolelun. 
Pienenpienellä avustuksella 8 vee poika teki pikkusiskolle ihanan lelun. Elefantin täytteenä on vanua ja häntä pyöriteltiin puuvillalangasta. Häntä kiinnitettiin leluun käsinompelemalla.


4 vee isoveli halusi tietenkin myös ommella ja hänen kanssaan tehtiin pikkusiskolle oma hernepussi, jota toki neljä veekin on saanut heitellä :)

Kommentit

 1. Ihana ronsu....ja hernepussi <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ♡♡ Minäkin niin tykkään näistä. Ne on niin tunteella ja innolla tehty. :)

   Poista
 2. Meillä myös pojat innostuneet jossain vaiheessa ompelusta, kun koulussakin ommelleet. On syntynyt housut, tyynyjä, useampi vetoketjullinen pussukka ja vielä useampia epämääräisiä Käsitöitä. :D Hienoa, kun lapsetkin innostuu käsillä tekemisestä. Hieno norsu ja hernepussi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, teilläkin on ommeltu vaikka mitä! ♡ Kunpa vaan aina muistaisi kuunnella lapsia ja ottaa sen ajan että puuhaa heidän kanssaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit