Reflective Frozen Bag

Tästä piti tulla alunperin jotain ihan muuta... Työn edetessä tästä muokkautui pieni heijastava Frozen laukku, jonka annan lahjaksi pienelle tytölle.

Virkkasin turkoosista Red Heart Reflective -langasta ja harmaasta Lauri -langasta  35 silmukalla kutosen koukulla kiinteitä silmukoita ympyränä. Ajattelin ensin tehdä lapasia, mutta virkkauksesta alkoi tulla ihan liian jäykkää. Koska en pidä tehdyn työn purkamisesta piti nopeasti keksiä uusi visio. ;)

Laukun koristeena on valkoisesta Red Heart Reflective- langasta tehty lumihiutale, joka tekee laukusta Frozen-henkisen. Heijastavassa laukussa pieni tyttö voi kuljettaa aarteitaan ja samalla siitä saa vähän näkyvyyttä pimeydessä. Toivottavasti saajalla on tälle käyttöä.


Kommentit

 1. Minäkään en tykkää yhtään purkaa, vaan keksin sitten jotain muuta käyttötarkoitusta tai annan eteenpäin. Kivan näköinen pikkulaukku pienelle prinsessalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Eikös se olekin luovuutta että keksii uutta. ;) Tästä tosiaan piti tulla virkattu jääskrapakinnas, mutta alkoi tulla liian jäykkä ja iso, joten täytyi tehdä suunnanmuutos. Tuli sitten pieni lahja ystävän tytölle :) Hyvää joulunaikaa!

   Poista
 2. Tuo heijastava lanka on niin kätevää.. Hieno laukku! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä pimeydessä on kyllä hyvä, että on jotakin heijastavaa tai valoa yllä, että näkyy paremmin. Tykkään kyllä tuosta heijastinlangasta. Hyvää joulumieltä! :)

   Poista
 3. Luovuutta parhaimmillaan, ettei tyydy alkuperäiseen ideaan vaan lähtee ideoimaan aivan uutta - WAU!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Purkaminen harmittaa kun siinä joutuu heittää tehtyä työtä hukkaan :) Joskus toki siihenkin on ihan pakon edessä ryhdyttävä. Mukavaa viikonloppua ja joulunaikaa!

   Poista
 4. Kaunista tunnelmallista ja Hyvää Joulua!
  Onnekasta pian alkavaa Uutta Vuotta 2017 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Samoin sinne! Kiitoksia myös leivontakisan palkinnosta.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit