Vuosi väriterapiaa -haaste

Sirpukan solmuissa-blogin haaste: Vuosi väriterapiaa innosti minut lähtemään mukaan miettimään ensi vuodelle joka kuukaudelle väriä, jonka mukaan toteuttaa joku tai joitakin käsitöitä.

Valitsin seuraavat värit:

Tammikuu: SININEN taivas
Helmikuu: HOPEA hanki
Maaliskuu: RUSKEA maa
Huhtikuu: VAALEANPUNAINEN uudenalku
Toukokuu: KELTAINEN aurinko
Kesäkuu: hurmaava VIHREÄ
Heinäkuu: suomalainen SININEN vesi ja                                            VALKOINEN poutapilvi
Elokuu: ORANSSI aurinko
Syyskuu: PUNAINEN puolukka
Lokakuu: VIOLETTI kanerva
Marraskuu: HARMAA valottomuus
Joulukuu: KULTA joulun juhla

Tällaiset värit ja assosiaatiot tulivat mieleeni. Muitakin olisi tietenkin, mutta näillä mennään. Aurinko assosiaationa on pariin kertaan: sekä toukokuussa että elokuussa. Mielessäni toukokuun ja elokuun auringonvalo on ihan erilainen.

Parhaillaan nautin jälkijoulusta lahjakahvikupin äärellä. Yritän opetella yhä enemmän elämään hetkessä ja nauttimaan siitä mitä koen juuri nyt. Hyvää tätä hetkeä jokaiselle! ♡
Kommentit

 1. Kiva haaste, mutta myös sitova, ja koska olen päättänyt olla ostamatta uutta lankaa, en jaksa lähteä koluamaan väriteeman mukaan lankalaatikkoa. Kiva kuitenkin seurata muiden toteutuksia.
  Mukavaa siirtymää arkeen joulun jälkeen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein mukavaa oloa myös sinne :) Tuo haaste on kyllä siitä hyvä, että värit saa itse valita. :) Mulla myös lankaa ja keskeneräisiä hommia paikat pullollaan. Kuitenkin ajattelin että tää on sopiva mulle. Aina ei toki kykene kaikkeen. SNY-jutut esim.on tosi kivoja mutta arjen järkisyistä täytyi jättää syksyn kierros väliin. Kiva välillä vain seuraillakin :)

   Poista
 2. Sain tänä vuonna kulutettua kiitettävästi entisiä lankoja ja nyt olen mukana tuossa samassa haasteessa. Harmittaa kun en valinnut itselleni hopeaa! Mutta kait se harmaaseen sopisi. Ihanat värit sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kivat valinnat sinullakin. Kyllähän sitä hopeaa voi välkkeeksi laittaa muihinkin väreihin. En vielä itsekään tiedä onko toteutus ihan pelkkää hopeaa vai muuta. Vähän on jotain ajatusta. ☆

   Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit