Vasen ja oikea jääskrapakinnas

Tein isoveljilleni jääskrapakintaat virkkaamalla. Isoveli-isoveljelle tein tummanvihreän oikean käden kintaan ja pikkuveli-isoveljelle tein harmaan vasemman käden kintaan.

Näitä kintaita on mukava ja nopea tehdä. Muutama lanka oli vielä jouluaattoaamuna päättelemättä, ja istuin kotona kellarin rappusilla viimeistelemässä näitä. Laitoin vielä tuonne lapasen kärkeen kuminauhan, jolla jääskravan varsi pysyy tiukemmin paikoillaan. Näissä kuvissa kuminauha ei ole vielä asennettuna. Lankana näissä on paksuhko Novitan Jenika, jota meni noin yksi kerä per lapanen. Virkkasin numero kutosen koukulla.

Paketointihommia hoitelin kellarin pesuhuoneessa ja siellä nämäkin kuvat on otettu aattoaamun varhaisina tunteina. Ehtivät pukinkonttiin. :)

Joka vuosi hommaa piisaa aina aattoaamuun saakka. En vaihtaisi pienestä kiireestä  huolimatta joulua minkään muunlaiseksi. Tykkään viettää joulua porukalla lähisuvun kesken. Näin tapaninpäivänä, kun kiireisin joulu on takana ja on jo ehtinyt levätäkin, on päällimmäisenä mielessä kiitollisuus. Toivon kovasti onnellista   tavallista  elämää ensi vuodelle ihan jokaiseen kotiin ja jokaiselle!

Iloitaan pienistä tavallisista asioista. Kuten talvesta, lumesta  (vähäisestäkin)... joka hetkestä... nyt :)Kommentit

Suositut tekstit