2018 joulukalenterin luukku 23: ūüĆü Adventtisukka

Pojilla (11 ja 7) sekä pikkuneidillä (2) oli kaupalliset joulukalenterit. Niitä oli useita, sillä lapset saivat niitä lahjoiksi. Pojilla oli suklaa- ja karkkikalenterit ja neidillä lelukalenteri.


Tein joulukalenteriksi vuonna 2015 j√§ttim√§isen sukan Novita Jenika-langasta. Kirjoittelin siit√§ joulukussa 2015: Joulusukka-kalenteri . Meill√§ lapset arvostavat kovasti itse tehtyj√§ asioita ja t√§m√§ sukkakalenterikin on muistissa. Nyt noita p√§ivitt√§in avattavia joulukalentereita oli jo kertynyt, niin p√§√§tin, ett√§ t√§n√§ jouluna meill√§ on "Adventtisukka". Laitoin lapsille joka adventtisunnuntai sukkaan yll√§tykset ja kyll√§ niit√§ odotettiin. Muistutus taas kerran itselle miten pienill√§ asioilla saa lapsille hyv√§n mielen ja ehk√§p√§ n√§in my√∂s niit√§ kivoja lapsuusmuistoja.


Ensimmäisenä adventtisunnuntaina sukassa oli kaikille yhteinen joulukalenterikynttilä. Tämän tyyppisiä kynttilöitä meillä on ollut aikaisempinakin jouluina ja tuntuvat olevan tykättyjä.

Toisena adventtisunnuntaina jokainen lapsi sai oman helisevän kulkuspallon.


Kolmantena adventtina sukassa oli kolme kynttilää kolmannen adventin kunniaksi, ja samalla jokainen sai omansa.Nelj√§nten√§  adventtina joulukalenterissa oli lapsille jouluiset Kinder-yll√§tysmunat. N√§m√§ yll√§tysmunat vaan tuntuvat s√§ilytt√§v√§n suosionsa. :)

Vielä jouluaattona paketista löytyivät lapsille pienet paketit. Paketeissa oli kaikille mieluisat (ja aina tarpeelliset) sukat.

Joulukalenterisukka oli t√§n√§ vuonna meill√§ roikkumassa naulassa eteisen sein√§ll√§. Siin√§ se oli kivana koristeena. Lis√§sin naulaan roikkumaan viel√§ pari vuotta sitten silloin 5-vuotiaan poikani tekem√§t ihanat Puuhelminauhat .


Kommentit

Suositut tekstit