#Kässähamsterihaaste2019

Innostuin Craft Candidate- ja Lumisiivet- blogien kässähamsterihaaste2019-ajatuksesta. Heille, minulle ja varmasti myös monelle muullekin on kerääntynyt erinäisiin varastointikoloihin lankoja, kankaita, askartelutarvikkeita ja keskeneräisiä käsitöitä. Nyt nämä blogit haastavat mukaan tarttumaan pinoihin ja tekemään keskeneräisiä ja suunniteltuja töitä valmiiksi ja myös hyödyntämään muutoin varastoituja materiaaleja. Käykäähään kurkkaamassa blogit ja lähtekäähän haasteeseen mukaan:

Kerran kuukaudessa voi edellä mainittuihin blogeihin käydä merkkaamassa mitä on saanut tällä saralla aikaiseksi. Myös Instagramissa voi merkitä ja seurata julkaisuja #kässähamsterihaaste2019.

Tässä mun ensimmäinen haaste, jonka otan seuraavaksi työn alle. Eli toissa kesänä (2017) silloin 5-vuotias poikani valitsi langat isoäidinneliöpeittoonsa. Neliöt ovat olleet valmiina viime toukokuussa (2018) ja nyt aion tehdä peiton valmiiksi. Tasaisesti on pikku poikanen muistanut peittonsa perään kyselläkin.
Tämän matkalaukun sisällä palaset odottavat yhteenliittämistään. Tämä laukku on muuten ollut vuosia unohdettuna kellarin kätköissä. Laukkuun liittyy ihana muisto tädistäni. Lähdin serkkuni ja enoni kanssa ensimmäiselle ulkomaan matkalleni (jos Ruotsia ei lasketa) ja sain laukun tädiltäni. Olin 13-vuotias ja lähdimme Portugaliin. Tätini siirtyi viime keväänä ajasta ikuisuuteen. Upea, ihana, kaunis, iloinen, vahva, rakastava ja ajatteleva Maija. Kiitos tästä ja paljosta muusta❤

Aioin jossain vaiheessa maalata laukun, mutta se jäi. Ja luulen, että laukku jatkaa elämäänsä tällaisena alkuperäisenä. Tänne on hyvä jemmata lankoja ja keskeneräisiä käsitöitä.
Mulla on nyt suuri innostus saada pois liikaa tavaraa. Karsiminen ja konmaritus on muotia. Mutta on se vaan jotenkin totta, että turhasta luopuminen tuo hyvää mieltä, samoin keskeneräisten projektien valmiiksitekeminen. Siksi tämä haaste on just mulle. Jos tuntuu yhtään siltä, että haluaisit keskeneräisiä projekteja valmiiksi, lähde mukaan! On mukava saada tsemppiä haastekavereilta ja nähdä mitä muut ovat saaneet aikaan.

Kommentit

 1. Kiva, kun lähdit mukaan! Jään mielenkiinnolla odottamaan, millainen peitosta tulee! Ja muuten, isälläni on tuollainen samanlainen matkalaukku, ehkä hieman isompi vain, jota itsekin käytin ensimmäisillä ulkomaanmatkoillani käydessäni Floridassa ja Pariisissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva haaste, juuri sopiva mulle. Odotan itsekin mitä kaikkea saan aikaiseksi 😄Jokainen valmiiksitehty työ ilahduttaa kyllä mua itseä varmasti. Ei muuta kuin eteenpäin yhdessä samalla mentaliteetilla 🎯

   Ihastuin muuten tuohon laukkuun nyt vuosien jälkeen. Kirpparilla vastaan tuli isompi samanlainen, ja sehän lähti mukaan meille kaveriksi pienemmälle. Nyt mulla on kaksi kivaa käsityöjemmaa.😄

   Poista
 2. Loistavaa, että innostuit! Tämä haaste tuo toivottavasti mukanaan hyvää mieltä valmistuneiden käsitöiden ja kaappien tyhjentymisen myötä. Ja ihana peitto sulla on tulossa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä haaste kulkee nyt mukana tämän vuoden. Jokainen valmistunut työ on plussaa. 🌟👏

   Mielenkiinnolla odotan myös minkälaiseksi peitto lopulta muodostuu.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit