Nautinnollista naistenpäivää!


Leivoin illalla pullaa ja vien tänään töihin näitä. Toivottavasti maistuvat. 

Laitoin pulliin Dr. Oetker-vaniljakreemijauheesta tehtyä paistonkestävää täytettä. En olekaan ennen testannut. Hyvin toimi.
~
Tarkoituksena oli tehdä gluteenittomia pullia myös, mutta en ehtinytkään, kun piti nukkua 😊. En olekaan koskaan niitä leiponut. Nyt oli vakaa aikomus. Testaan lähitulevaisuudessa  leipoa gluteenitonta pullaa kotiin ja seuraavan kerran koitan myös huomioida pullalla gluteenitonta ruokavaliota noudattavat töissä. Nyt gluteenittomat työkaverit saavat keksejä. 
~
Tällä viikolla yhtenä aamuna lapsen hoitopaikassa oli valtava härdelli kun moni lapsi saapui samaan aikaan aamulla hoitoon. Hoitotädin sylissä oli viisi lasta...  Hyvin hoitaja halusi kaikki lapset ottaa huomioon. Täytyy sanoa, että ei käynyt hoitajaa kateeksi kun lähdin töihin ja painoin hoitopaikan oven kiinni. Huutokonsertti jäi oven taakse... Ja silti mulle jäi luottamus siitä, että lapsestani pidetään huolta. Tänään vien hoitopaikan tädeille suklaata.

Hyvää naistenpäivää kaikille! ❤

Kommentit

 1. Pullat näyttävät niin hyviltä:) Ihanaa naistenpäivän iltaa ja mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤❤❤On kyllä tullut herkuteltua pullilla. Paras kehu oli kun ekaluokkalaisen kaveri söi meillä näitä, ja tuumas, että: "Ompas hyviä, melkein parempia kuin mummon"... Kyllä tuota parempaa kehua ei olekaan 😅🤗

   Poista
 2. Vaniljakreemi on kyllä hyvää leivonnassa, vimeksi laitoin sitä jouluna torttutaikinalevylle luumuhillon kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä ideasta. Mulla on pakastimessa torttutaikinalevyjä ja kaapissa luumumarmeladia. Voisinkin koittaa piristää luumua vaniljalla. :)

   Poista
 3. Makoisannäköisiä pullia, täytyykin laittaa tuo täyte testaukseen! Heh, hauskaa kun löytyy blogistaniasta näitä sielunsiskoja (esittelytekstisi voisi olla minun blogistani, vaikka pojanviikarit tosin ovat hieman nuorempia) ;) Kiva kun kävit blogissani, jään seurailemaan touhujanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 😊Kiva kun tulit käymään ja jäit seurailemaan. Kyllä oli tosiaan meidän touhujen kuvaukset ja touhuilut samansuuntaiset 😁❤

   Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit