Virkattu kassi käsitöille

Viime viikko oli talvilomaviikko. En tehnyt mitään suurta ja ihmeellistä, ehkä sitten palauttelin voimia. Käsitöitä tein enemmän kuin tavallisena arkena. Lapsiperheen arki määrittelee kuitenkin tahdin oli sitten loma tai ei. Työasiatkin meinasivat häiritä mieltäni. Olisin niin mieleläni ollut kotona tehokas kotitöiden kanssa. Liikkuakin olisin voinut enemmän. Ehkäpä sitten tarvitsin tällaisen viikon, jolloin en suurempia tehnyt.

Viime viikolla sain päätellyksi langat tästä värikkäästä kassista, jonka olen virkannut paksusta puuvillalangasta. Tämä pussi on ollut mulla oikeastaan jo käytössä, mutta taas oli vain viimeistely jäänyt. Tämä on kyllä oikein hyvä projektipussi. Kuvassa sen sisällä on kahdeksan eri projektia. :)

"Laihempana" tämä on hyvä käsityöpussi mukaan otettavaksi ja täydempänä hyvä kori sohvan vieressä pidettäväksi. Kassi on tehty virkkaamalla ensin ympyrä kiinteitä silmukoita ja jatkettu ilman lisäyksiä reunojen kanssa ylöspäin. Rivat on tehty virkkaamalla piilosilmukoita ja sen jälkeen saman verran ketjusilmukoita seuraavalla kerroksella ja jatkamalla taas seuraavalla kerroksella kiinteitä silmukoita ketjusilmukoihin. Helppoa.


Samasta langasta virkkasin myös aiemmin esittelemäni värikkään kukkatyynyn, joka on 7-vuotiaan ekaluokkalaiseni huoneessa sängyn päällä.Käsityökassi on yksi #kässähamsterihaaste2019 työ.


Kässähamsterihaaste2019 on Craft Candidate- ja Lumisiivet- blogien järjestämä haaste. Nämä blogit innostavat mukaan tekemään keskeneräisiä ja suunniteltuja töitä valmiiksi ja myös hyödyntämään muutoin varastoituja materiaaleja. Käykäähään kurkkaamassa blogit ja lähtekäähän haasteeseen mukaan:
Mainittuihin blogeihin voi käydä linkittämässä mitä on saanut tällä saralla aikaiseksi. Myös Instagramissa voi merkitä ja seurata julkaisuja #kässähamsterihaaste2019.


Helmikuussa haasteen innoittamana sain valmiiksi
- Paksun virkatun peiton (Paksu ja pehmeä virkattu sateenkaari-peitto )ja käytettyä siihen 1,8 kg lankaa varastostani. Peitto on ollut tykätty kotona lasten keskuudessa.
- Järjestin arvonnan, jonka palkintona oli käsityökirja hyllystäni sekä sukkalankaa (Käsityökirja ja Roosa Nauha-sukkalankaa)
- Otin työn alle 7-vuotiaalle pojalleni aloittamani isoäidinneliöpeiton(Isoäidinneliöpeitto). Työ on edennyt siten, että olen virkannut kaikkiin paloihin yhden kierroksen valkoisella. Olen myös höyryttänyt palat. Seuraavaksi on vuorossa kokoaminen, reunojen virkkaus ja viimeistelyt.


Aurinkoisia maaliskuun päiviä:)

Kommentit

 1. Sinulla on kyllä hyvin lähtenyt haaste käyntiin! Tosi kiva projektipussi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämä haaste on kuin tehty mulle. Keskeneräisten valmiiksitekeminen on tosi palkitsevaa. Nyt on mulla ollut muutenkin käsityöinspiraatio päällä. Taidan tarvita käsillätekemisen aikaa tällä hetkellä kaiken muun touhun vastapainoksi.

   Poista
 2. Joskus on ihan paikallaan olla vain ♥ Kiitos paketista, se saapui tänään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On totta, että välillä pitää vain olla. Tapaan huomata sen paremmin ystävieni kohdalla, mutta välillä en itse huomaa, että nyt on itsellä mennyt liian lujaa joka suunnalla ;) Kiva, että paketti tuli perille. :)

   Poista
 3. Kiva kässäkassi❤️ Ja on kätevää, kun kassista saa pystyssä pysyvän säilytyskorinkin. Ihanaa, kun olet innostunut kässähamsterihaasteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤Kyllä nyt on ollut kässäinto päällä 🤗

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos. Oranssi ei ole niin mun juttu, mä taidan olla vähän pastelliseen kallellaan. Mutta on se kyllä kieltämättä värinä pirteä. :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Nyt on käsillätekemiseen kova into. Työt vaan häiritsee harrastusta... ;) Tai sitten mulla on ehkä nyt tarve vastapainottaa "kuivaa" virallista työtä :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit