Kysymyksiä ja vastauksia-haaste

Kysymyksiä ja vastauksia

Nyt olin sellaisella fiiliksellä, että nappasin Maikun blogista tällaisen haasteen, jossa vastataan kymmenen itseä koskevaan kysymykseen.

1. Millainen oli lapsuudenkotisi?
Lapsuudenkotini on 80-luvulla isän ja äidin rakentama tilava tiilitalo. Talo oli omassa lapsuudessani uusi. Mieheni kanssa ostimme talosta puolet vuonna 2012 ja remontoimme sen kokonaisuudessaan. Nyt talossa on kaksi asuntoa, meidän perheen oma sekä 81-vuotiaan äitini kaksio. Oikeastaan kyllä näen, että äitinikin kuuluu perheeseemme, vaikka omat asunnot tuovatkin meille molemmille oman rauhan.

2. Mitä harrastit lapsena?
Lentopalloa, naisvoimistelua ja myöhemmin ringetteä murrosiässä.

Lapsena leikittiin kavereiden kanssa vaikka mitä ulkona ja sisällä, meillä ja muualla.

3. Kaunein kukka?
Luonnonkukat: päivänkakkara, apilat, lemmikki, kissankello...

4. Mikä elementti (tuli, maa, vesi, ilma) kuvastaa eniten sinua?

Olen horoskooppimerkiltäni Oinas, ja elementtini on tuli. Kyllä se varmasti on ihan osuva. Luonteeltani olen omasta mielestäni rauhallinen, lämmin ja lempeä ja kuitenkin tulisesti ja palavasti sitoutunut asioihin, joita pidän tärkeinä.

5. Oletko optimisti vai pessimisti?

En ole optimisti enkä ole pessimistikään. Olen realisti. Olen joskus inho-realisti, joka pyrkii huomioimaan kaikki mahdollisuudet, myös ikävimmät. Yritän kuitenkin suhtautua asioihin myönteisesti uskoen hyvään ja asioiden järjestymiseen aina. Ja koitan aina muistaa hyvät asiat elämässä ja olla kiitollinen siitä mitä on.

6. Oletko aamun-vai illanvirkku?

Iltavirkku

7. Unelmamatka

Unelmamatkoja on ollut, ja toivottavasti tulee lisää. Nyt nautin matkoilla siitä, että olo lomamatkalla on huoleton ja onnellinen sekä lapsilla että aikuisilla. Viime kesän reissu Kreetalle oli yksi ihana irtiotto. Paras matka minkä nyt voin kuvitella, on matka yhdessä perheen kanssa. Mukana saa olla myös muita läheisiä.

8. Milloin viimeksi ostit itsellesi jotain, mitä se oli?

Ostin keltaisia kukkia kotiin: krysanteemin ja narsisseja. Tykkään kukista paljon ja kuulun naistyyppiin, joka ilahtuu kun saa kukkia. 😊

9. Lempikaupunkisi kotimaassa?

Helsingissä on aina välillä kiva käydä nauttimassa kaupunkielämästä.  Kaupungissa on paljon näkemistä ja kokemista ihan peruscityelämän lisäisi.  Olen kuitenkin niin maalainen ja pikku-pikku-kaupunkilainen, että en voisi kuvitella oikeassa kaupungissa asuvani pysyvästi. 


10. Kolme elämäsi kauneinta asiaa?

Perhe, koti ja se, että saa rakastaa ja olla rakastettu.
~

Tykkään itse lukea kuvauksia henkilöistä, jotka blogeja kirjoittavat.  Tässä muutama murunen minusta. Olisi kiva, että joku tätä lukiessaan inspiroituisi kertomaan itsestään. 😊 

Pian pyörähtää kalenterissa esille maaliskuu. Aurinko on viime päivinä paistanut. Olen koittanut hidastaa olemista. Tuntuu, että vähän alkavat voimat palautua, vaikka arkimylly mausteineen on edelleen täysi eteenpäinkin. ☀️ 


Kommentit

 1. Olipas hauska haaste ja kiva oli lukea vastauksia! Mukavaa viikonloppua ja leppoisaa karkauspäivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että kävit lukaisemassa ☀️😊 Huomasin Maikun blogista, että meillähän on ollut samanlaisia harrastuksiakin.

   Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua myöd sinne ! ❤

   Poista
 2. Tällaisia on kiva lukea, vaikka harvoin tulee itse lähdettyä mukaan! :) Mukavaa viikonloppua. ❤️

  VastaaPoista
 3. Kiva että teit tämän myös ♥ Mä tykkään myös kukista ja olen kukkien saamisessakin aika
  perinteinen :) Tunnistan myös tulisuuden ja realismin, en ajatellut omalla kohdallani tuota tulisuutta sitoutumisella itselle tärkeisiin asioihin mutta olen siinä kyllä samanlainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukavat kysymykset 👍😊 Kukat on ihania. 🌸🌷🌼🌺

   Poista
 4. Oli kiva lukea tätä juttua. Nappasin omaan blogiin tämän haasteen, joten kiitos! =D Oikein iloista pääsiäisen alus viikkoa sinulle!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit