Useat pitkät valepalmikko-villasukat

Beessit, harmaat, tummanharmaat, luonnonvalkoiset, roosat ja vielä Baby Born-nukellekin roosat villasukat... Olen tehnyt melkein liukuhihnatuotantona viidet pitkät valepalmikko-villasukat lähiaikoina. Malli on helppo ja lopputulos mielestäni oikein kiva. Lankana olen käyttänyt 7 veljestä lankaa ja Tokmannilta saatavaa Kotikulta-lankaa. Myös nukelle oli tehtävä omat villasukat paljaita varpaita lämmittämään, 3-vuotiaan pyynnöstä.
Neljien sukkien varret on tehty ilman kavennuksia. Luonnonvalkoisissa testasin vähän kaventaa vartta nilkkaa kohti. Ihan hyvin sukat ovat kyllä mielestäni pysyneet jalassa ilman kavennuksiakin. Näistä sukista beessit ovat jääneet itselleni käyttöön.

Silmukka silmukalta olen koittanut kutoa arkistressiä pois. Mun kohdalla on kyllä niin totta, että mitä enemmän painetta, sitä enemmän nautin kun saan uppoutua sohvaan ja keskittyä käsityöhön.

Istumatyöläisenä liikunta on jäänyt nyt minulla aivan liian vähäiseksi. Käsityöt kuitenkin helpottavat henkistä stressiä ja ovat parempi vaihtoehto kuin väsyneenä urheilu. Samalla olen myös kotona. Liikkumaan lähteminen vähentää kotonaoloaikaa = aikaa lasten kanssa. Sohvalla ollessani olen ainakin fyysisesti läsnä. Tähän kaikkeen täytyy kuitenkin tulla parannusta. Pelkkä paikallaan möllöttäminen ei tee kropalle hyvää. Haluan myös olla kaikin tavoin enemmän läsnä lapsilleni. Ja kuitenkin, haluan ja tarvitsen myös vähän ihan omaakin aikaa. Yhtälöä kerrakseen ;)

Talvi on ollut kyllä melko harmaa lumettomuudesta johtuen. Tuleva viikko on talvilomaa koululaisilla (12 v. ja 8 v.). Itse en lomaa nyt pidä, mutta lapset yökyläilevät ja meille tulee kavereita/serkkuja. Olemme olleet viikon lumilomalla Rukalla vuodenvaihteessa ja yhden pidennetyn viikonlopun Tahkolla. Nyt koitetaan löytää pieniä iloja ja nautintoja ihan lähiympäristöstä ja kotoa, myös minä, isäntä ja pikkuneiti 3v, vaikka meillä ei varsinaisia lomapäiviä olekaan.Rentouttavaa viikonloppua ja mukavia lomapäiviä jokaiselle, joilla niitä on.

Kommentit

 1. Nythän on oikein urakalla syntynyt kauniita sukkia. Loma on aina lomaa vaikka sen viettäisi kotonakin, ei aina tarvitse lähteä mihinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukkia on kyllä syntynyt, kutominen on mulle vähän sijaistoiminto. Kun olisi paljon muuta ja tympeääkin tekemistä, niin ennemmin uppoudun kutimen kanssa omaan maailmaani... Toki ne velvollisuudetkin pitää sitten jossain vaiheessa purkaa pois jonosta yksi kerrallaan.
   ~
   Oikeastaan melkein paras loma on kun saa vain olla. Matkustelu ja aktiviteetit piristävät, mutta jos on jo valmiiksi väsynyt jatkuvaan menemiseen, niin rauhoittuminen omissa ympyröissä tekee hyvää. Ja meidän lasten tapauksessa on myös ihanaa, että ehtivät olla serkkujen ja kavereiden kanssa muutenkin kuin harrastuksissa.

   Poista
 2. Tosi kauniita kaikki! ❤️ Just parasta mielen rentoutusta! Täällä on koululaisten loma loppumassa ja arki edessä ensi viikolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kutominen on rentouttavaa. :) Sitten jos on jo niin puhki, ettei jaksa edes kutoa, niin on asiat jo huonosti. Mulla ainakin...Aina ei tietenkään ole kässäilyintoa, mutta jos stressitaso on korkea, niin kutominen helpottaa. Jos stressitaso on liian korkea, niin ei jaksa sitäkään, ja se on eri asia kuin tavallinen kässäilyinnoton kausi... Olikohan hankalasti selitetty. ;)

   Toivottavsti teillä on alkanut arki mukavasti levänneenä ja uudella innolla. Pian se kevät ja kesäkin taas koittaa. :)

   Poista
 3. Nämä valepalmikkosukat ovat ihan mielettömän hienot! Rentouttavaa lomaa sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä on helppo ja kiva malli munkin mielestäni.

   Kiitos, jostakin luin juuri mietelauseen, joka meni suunilleen näin: "Lepää, älä anna periksi." Koitan pitää tätä mielessä. ❤

   Poista
 4. Hei, olen Amber Shaw. Täällä suosittelen teitä kaikkia Otto-edustajille Mobil Funding Inc. -yrityksestä, joka on vihdoin hymyillen kasvoni myöntämällä minulle 15 000,00 euron lainasumman erittäin alhaisella korolla. Lisätietoja hänestä tänään sähköpostitse: mobilfunding1999@gmail.com ja kiitos myöhemmin, koska hän on todellakin luotettava mies.

  VastaaPoista
 5. Hei kaverit, haluaisin sanoa suuret kiitokset LAPO MICRO FINANCElle, joka antoi minulle lainan sairaan lapseni hoitoon. Olen niin iloinen, että tapasin LAPOn tänään, ota heihin yhteyttä sähköpostitse, jos tarvitset pikalainaa: lapofunding960@gmail.com
  Whatsapp +447883183014

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit