120 palaa

Isoäidinneliöprojekti on edennyt. 120 kasvivärjätyistä langoista  virkattua palaa on valmiina. Reunustin neliöt vielä kierroksella kiinteitä silmukoita. Reunustuksessa käytin kaupan harmaata 7 veikkaa. Ajattelin sen sopivasti rauhoittavan peittoa ja myös antavan kasvivärjätyille langoille taustan,  josta värit nousevat esiin. Olen valintaan ihan tyytyväinen vaikka nyt ei peitto aivan  100 %:sti olekaan kasvivärjätty.


Sävy-yhdistelmiä on useita. Sommittelua ja pientä muuta vielä... :)

Langanpäitä on melkoisesti pääteltävänä. Seuraavaksi kun teen tällaista palapeittoa niin mietin jo palojen virkkausvaiheessa tuota päättelyä. Palojen kiinnittämisen toisiinsa aion tehdä ompelemalla.

Kommentit

  1. Oletpa ollut ahkera!! Hienoa! Voi kun osaisi kunnolla virkata.....mutta en vielä =D ehkä joku pvä saan itsekkin tehtyä noita neliöitä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, on tämä projekti vähän venähtänyt kun loppukesästä aloitin. Toki oli pitkä väli, että projekti oli unohduksissa. Isoäidinneliö on oikeasti aika helppo ja kiva aloittaa virkkauksen opettelu. Ehkä joku pieni neliöprojekti ? Novitan sivuilta esimerkiksi löytyy hyvä perusohje neliöön. Varmasti onnistut! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit