☆ SNY kevät 2016 ☆


Mä oon tosi innostunut :) Osallistun Salainen neuleystävä-vaihtoon ensimmäistä kertaa. Tänään sain tietää salaisen neuleystäväni ja ihanalta tyypiltä vaikuttaa! 

Mukava suunnitella ensimmäistä pakettia. Tämä kevään neuleystävä-vaihto jatkuu ajalla maaliskuu-kesäkuu 2016. Kerran kuukaudessa lähetämme annetulle ystävälle paketin  ja saamme itse paketin ystävältä, jolle oma nimemme on annettu. Toki ystävää saa ilahduttaa välillä muutoinkin, kuitenkin paljastumatta. Parit paljastetaan sitten vaihdon päätyttyä. 

Tämä on mielestäni kutkuttavan kivaa jännitystä, sellaista iloista leikkiä ja pientä extraa elämässä.  Tässä linkki, josta voi seurata SNY-touhuiluja ja mahdollisesti myös jatkossa osallistua itse.

Nyt siis lähettämään SNY:lle postikorttia ja valitsemaan ensimmäisen = maaliskuun yllätyspaketin sisältöä. :) Jee!

Kommentit

 1. Minäkin oon eka kertaa mukana! :) jännittää monen moni käytännönkin asia tässä ringissä, mutta eiköhän niistä selviä. Pitänee opetella lähettämään pakettiautomaatin kautta, paikallispostissa kun tuntevat minut niin hyvin, etten tiedä kehtaanko emon nimellä mennä postittelemaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) On kyllä kivaa. Kyllä me päästään tästä kärryille. :)

   Poista
 2. Toivottavasti myös saamasi paketit tulevat ilahduttamaan. Minä olen sinun SNY tämän kierroksen ajan. Lomakkeen mukaan sinulle tuntui sopivan kaikki värit ja lankalaadut, mutta olsiko sinulla sittenkin jotain lemppareita? Tulen varmaan jatkossakin kyselemään kaikenlaista, mutta vastaa vain, jos hyvältä tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä taida sittenkään olla sinun parisi, mutta käynpä täällä muuten vain.

   Poista
  2. Onpas jännittävää.:) Tervetuloa uudelleenkin olitpa parini tai et :) Sininen kaikissa sävyissään ja etenkin turkoosi kaikissa sävyissään ovat minun värini. Mutta oikeasti on niinkin, että tykkään kaikista maailman väreistä...

   Poista
 3. Hauskaa puuhaa tämä on. Olen kolmatta kertaa mukana, edellisen kierroksen jätin väliin kiireiden takia, mutta en nyt malttanut pysyä poissa. Kiva kun on ihan uusiakin mukana:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit