Onnea vuodelle 2019!

ūüíóHaluan toivottaa jokaiselle oikein hyv√§√§ vuotta 2019!


Joulukalenteripäivitykseni jäivät äiti-ihmisenä joulukiireiden jalkoihin. Koska haluan, aion päivittää luukut vielä jälkikäteen (aiheet ovat olemassa), mutta se tulee tapahtumaan vasta tammikuussa ilman paineita.

Jokaiseen vuoteen mahtuu niin paljon, ja jokaisen omaan el√§m√§√§n oman el√§m√§n asiat vaikuttavat niin syv√§sti. Katselin l√§pi valokuvia vuodelta 2018 ja paljon tuli mieleen ihania muistoja. V√§lill√§ on p√§ivi√§ jolloin on my√∂s murheita, v√§symyst√§, surua ja ei niin mukavaa, mutta valokuvia katsellessa p√§√§llimm√§isen√§ mieless√§ni on valtava kiitollisuus.

T√§n√§ vuonna on mm.kotimaan matkailtu, vietetty syntym√§p√§ivi√§, joista minun ja √§itini kohdalla tuli py√∂reit√§ vuosikymmeni√§ t√§yteen. Kes√§ oli mahtavan l√§mmin. Oltiin m√∂kill√§ ja lomailtiin. Lapset nauttivat kes√§st√§. Nuo pienet kasvavat niin nopeasti, ett√§ haikeus iskee jo viime kes√§isi√§ kuvia katsellessa. Paljon kokemuksia j√§√§ kuvien ulkopuolelle, mutta el√§m√§n maku ja moninaisuus n√§kyy n√§iss√§kin. Itselle niin merkityksellisi√§ hetki√§...
 Pid√§ syd√§mesi avoinna tapahtuipa mit√§ tahansa


Apiloiden tuoksu


Varo putoamasta ladon katolta


Kesäyön pehmeä hämärä


Pieniä iloja


Kohti kesälomaa


Pumpulipelto


Kultaa nurmikolla


Parhaat tarjoilut


Jotkut ovat aina ahkeria


Nappasin mukaani t√§m√§n totuuden lounastauolla kauppakeskuksessa. Jaoin ajatuksen heti viestill√§ mieheni kanssa. Voi, t√§t√§ ajatusta koitan vaalia.


Mun elämäni


Nostalginen l√∂yt√∂, samanlainen muki kuin mulla lapsuudessa 


Kaunista lähellä


Uusi perheenjäsen, lasten toiveiden täyttymys


Neiti, joka jo osaa vaikka mitä


Kakkuja on syöty tänä vuonna


Peruspullaa


Viimeiset jään rippeet keväällä


Kolmen kopla


Pienet hetket


Latu ei ole aina suora ja tasainen, mutta se vie eteenp√§in


Muista leikkiminen!


Tuo uusi vuosi hyviä hetkiä mukanasi. Koitan uskaltaa luottaa.

Syksyll√§ jotenkin omat perusarvot ovat olleet kateissa, tai ainakin olen kokenut suurta riitt√§m√§tt√∂myyden tunnetta. Nyt pyrin entist√§ enemm√§n pit√§m√§√§n mieless√§ mik√§ on minulle oikeasti t√§rke√§√§. T√§rkeimm√§t l√∂ytyv√§t hyvin l√§helt√§.


Käsityöt ja puuhailu saavat mut unohtamaan aikataulut ja suorituspaineet.

Kiitos teille, jotka vierailette täällä ja kiitos kommentoinneista. On mukavaa saada vastavuoroisuutta tänne omien tarinointien keskelle.


Ollaan yhteydessä edelleen!

Kommentit

 1. Vuosi on niin pitk√§ mutta niin lyhyt aika! Taas on yksi vuosi vier√§ht√§nyt ja uuttakin jo aloiteltu. Onnekasta uutta vuotta sinulle ja perheellesi! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä <3 Kiitos Raisa, ja samoin Sulle ja perheellesi.

   Poista
 2. Piipahdin ja taidan piipahtaa toistekin. ūüėĆ Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤Kiva kun tulit ja syd√§mellisesti tervetuloa uudelleen . Vierailin my√∂s sinun blogissasi ja tulen ajan kanssa viel√§ uudelleen.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun k√§vit! ♡ Kerro mit√§ ajattelet. ☆

Suositut tekstit