2018 joulukalenterin luukku 24: 🌟Joulukalenterivaihto

Luukussa 24 halusin esitellä joulukalenterivaihdossa saamani aivan ihanan joulukalenterin. Sydämellinen kiitos sen kokoajalle! Jos vain sinulle sopii, niin kommentoithan tähän postaukseen, että tiedän kuka olet ja saan mahdollisen blogisi selville :)

Joulukalenterivaihdon organisoi Silmukat Ristissä-blogin Knea. Paljon kiitoksia myös hänelle vaivannäöstä ja tämän hauskuuden mahdollistamisesta. Käykäähän kurkkaamassa hänen blogiaan ja taidokkaita käsitöitään. Blogissa on myös linkit joulukalenterivaihtoon osallistuneiden blogisivuille (mikäli ovat niin halunneet).

Meillä joulukalenterin avaaminen meni niin, että aamuisin lapset kilvan juoksivat tälle pakettikalenterille. Vuoro aamuina toinen pojista (joko 7 vee tai 11 vee) sai avata paketin. Pikksisko (2 vee) seurasi myös mukana avausoperaatiota. Paketeista tuli osuvia ja kivoja yllätyksiä! Pojat tykkäsivät hirmuisesti näistä myös, ja nauttivat esimerkiksi teestä. Vanhempi pojista sanoi, että tämä oli ehdottomasti tämän vuoden paras joulukalenteri ja kehotti osallistumaan ensi vuonnakin samanlaiseen juttuun. :)

Tässä kuvina joulukalenterin sisältöä. Jos jotakin uupuu kuvista, se ei ole jäänyt käyttämättä vaan kaikki on otettu käyttöön ilolla.

Sain ihanat punaiset tossut, nappeja ja helmiä koristeluun/askarteluun, teetä, nauhaa, suklaata, suloisia mittalusikoita keittiöpuuhiin, vihkon, tee-/kahvimukin, kynttilöitä tuoksulla ja ilman, koristeluteippiä, käsivoidetta, sukat, Kool Aid-jauhetta (jota olen pitkään haaveillut kokeilevani lankojen värjäämiseen. Nyt sain aineet! :), jalkavoidetta, puikko-/neulemitan, päättelyneulan (joita aina tarvitsee), rasvaa (käytän huulirasvana, on nytkin käsilaukussani. Tosi hyvä voide ja on mulle jo lapsuudesta tuttu), nuppineuloja (tarpeellisia aina), sydämellisen tiskirätin, jouluisen kangaspussukan, jouluisia koristelutarroja, lankaa, piparkakkumuotin (pojat testasivat heti kun teimme piparkakkutaloja), suklaajuoman (jonka sain nauttia ihan itse. Lupasin joskus hankkia pojille myös :). -Oi kiitos!


💓💓💓

























***********

Itse lähetin paketin Sudelle / Kaisulle. Ihana joulukalenterikaveri.



Kommentit

  1. Kiitos sinulle joulukalenterista. Meillä ei ollut poikia apuna avaamisessa, mutta sitäkin innokkaampia kissoja. Pari pakettia ehtivät repiä auki jo ennen määräpäivää, ne kun helisi ja tuoksui niin houkuttelevasti =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiittämisestä, kalenteria oli kiva koota Sinulle. Tämä ikuinen dilemma kiireestä vaan tympii... Tuntuu, että ei kerkiä kaikkea mitä haluaisi, tai ei ainakaan ajoissa. Mutta ilman stressiä täytyy koittaa mennä, se ei auta. Parempi myöhään, kun ei silloinkaan... 😊

      Aivan mahtavia tyyppejä kyllä nuo Sinun kissasi.

      Mukavaa kevättalvea! Tänään klo.17 oli vielä valoista, päivät pitenevät! Jes!

      Poista
  2. Kivoja ylläreitä on kalenteristasi paljastunut. Joulukalenterivaihto oli taas kerran tosi ihana: mukava miettiä luukkuja parille ja joulukuussa on sitten ihana availla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hieno kokemus ❤ Mulle oli kyllä koottu kalenteri ajatuksella.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Sanos muuta 🎯👏❤ Oli kyllä niin mukava oma kalenteri , josta oli samalla iloa koko perheelle.

      Poista
  4. Oijoi. Tää on Miun tekemä siule viime vuonna nyt vasta bongasin tekstisi kun Katselin kalenteri postauksia. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit