Säihkettä sääriin

 Olemme loppiaisviikon iloksi viikon talvisissa maisemissa. Aivan ihanaa oikeaa talvea! Puut ja taivas ihastuttavat ja lumoavat. Oi kuinka kaunista!


Satumaa


Matkalla pohjoiseen neuloin valmiiksi säärystimet itselleni aikaisemmin tekemäni pipon kaveriksi. Tässä kuva  valmiista säärystimistä auton kojetaululla. Mahtava heijastavuus!

Säihkyvät säärystimet


Kuva säärystimistä ilman salamavaloa

Kuva säärystimistä ilman salamavaloa. Lankana on siis turkoosi Red Heart Reflective. Silmukoita on 28 , ensiksi 20 kerrosta 1 o 1 n resoria, sitten 55 kerrosta sileää neuletta ja lopuksi taas 20 kerrosta 1 o 1 n joustinneuletta. Puikot ovat kokoa 6,5. Lankaa meni noin kaksi 100 g kerää


Säärystimet tositoimissa
Kuten todettua heijastavuus on tässä langassa hyvä!

Olen aivan ihastunut näihin maisemiin! :)


Lumoavaa


Kommentit

  1. Hienot nuo säärystimet! :) Oon itekki miettiny et pitäis tuosta heijastinlagasta tehä pipo tai jotain... Tuntuu ainakin kaikissa kuvissa olevan aika hyvä heijastinominaisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen vähän hurahtanut noihin heijastinlankoihin. :) Heijastinlangoista neulotut jutut ovat hauskoja ja hyödyllisiä samaan aikaan. Olen testannut nyt kolmea eri laatua ja varastossa on näitä vielä muutamiin projekteihin hankittuna. 7 v. poikani pyysi tänään heijastinlapasiakin vielä, niitä en olekaan vielä testannut tehdä. Kannattaa kokeilla, näitä on kiva neuloa ja valmista syntyy nopeasti. :D Kiva kun kävit, tervetuloa uudelleen. :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit