Liverryssukat - Silmukan ytimestä helmikuun haaste

 
Pipon ytimestä- ja Silmukan saalistus-blogeissa on kuukausittainen haaste, johon osallistuin toista kertaa. Helmikuun 2015 haasteen aiheena oli toteuttaa nuotti tai musiikkiavain jollakin tapaa. Minä päätin tehdä "Liverryssukat".

Rustasin ruutupaperille mallin, jossa lintu visertelee nuotteja nokastaan.Tämän sukkaprojektin prototyyppi on juuri valmistumassa. Päivitän tänne sitten vielä kuvan kun saan sukkaparin valmiiksi.Sukissa käytin Nalle Taika jäätelö- lankaa sekä  kuvioissa tummansinistä Virosta ostamaani akryylilankaa.

Sukka on aloitettu 60 silmukalla ja tehty resoriksi valepalmikkoa. Kuvio-osuus on toteutettu myös 60 silmukalla siten, että mallikerta (15 silmukkaa) toistuu neljä kertaa. Kun koko kuvio on neulottu, kavennetaan jokaisella kerroksella aina puikon alussa 2 silmukkaa. Kun jäljellä on 45 silmukkaa, on niillä silmukoilla tehty saman verran valepalmikkoresoria kuin aluksi.

Kantapää tehdään "normisti" ja sukalle pituutta sen verran kun jalalla on pituutta. Nämä sukat tulevat itselleni, joten koon 37 verran. Kavennukset tehdään nauhakavennuksena.

* * * * * * * * *
Liikuntahaaste 28.02.2015
* Kävely 1 h

Kommentit

  1. Oi, onpas hauska malli! Olen jo pitkään miettinyt vastaavaa asiaa, että olisi hienoa kokeilla suunnitella itse neulemalleja. Ehkä nyt jos saisin inspiraatiosta kiinni ja kokeilisin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Kivaa puuhaa tämäkin. Kokeile ihmeessä, on loputtomasti malleja kun vain mielikuvitus on rajana. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit