Siirry pääsisältöön

Kesäkassivaihto 2016 ja uusi ihminen ♡

Aarren ja Aukustin pikkusisko Aliisa on syntynyt maailmaan. ♡♡♡ Häntä odotettiin hieman pidempään kuin kuvittelin. Uuden ihmisen elämän alku on aina yhtä ihmeellistä, hämmentävää ja jännittävää. Olemme niin kiitollisia tästä ihmeestä. 


Isot kiitokset kesäkassivaihdossa Sveitsistä Nami-hiireltä saamastani tosi kivasta kassista lisukkeineen. Kassi oli jo mukana synnytysreissulla. Pahoittelut, että raportointi on viivästynyt. Kassi on ollut kyllä hyvissä ajoin perillä. Nyt vain on ollut niin iso asia tässä koettavana,  että en ole ehtinyt muuhun keskittyä. 


Paketissa olleista suolaisista keskeistä ehdin jo nauttimaan ennen synnytystä aurinkoisella kotiterassilla kahvin kanssa. Muut herkut odottavat vielä avaamista. Lasten kanssa maistellaan niitä pian. Olisivat jo heti paketin saavuttua avanneet herkut, mutta en vielä luvannut silloin.


Tuo saksankielinen leivontalehti on myös herkku. Kun vain ehdin, niin testailen reseptejä ja koitan verestää saksan kielen taitojani. :) 

Hyvää kesää jokaiselle!  Minä keskityn täällä nyt arjen olennaisimpiin juttuihin ja palailen tänne kun tuntuu, että on sopivaa aikaa taas. Kyllähän sitäkin taas jossain vaiheessa on. :)

Kommentit

 1. Onnittelut perheenlisäyksestä <3. Varmasti todella suloinen prinsessa <3

  Ihana kassi lisukkeineen. Kaunis!

  VastaaPoista
 2. Kiitos onnitteluista! Kyllä täällä ollaan täynnä rakkautta. Toki myös vähän väsyneitä;)

  Kiitos kesäkassivaihdon järjestämisestä. Näissä vaihdoissa Sinulla on kyllä puuhaa.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, uusi vauva!
  Onnea ihan koko perheelle!
  Hieman liian myöhään hoksasin tuon 'perheen lisäystä odotellaan' - viestisi, mutta kunhan helle hellittää.....

  Hugs,
  nami-hiiri & koirakaveri, Furio
  http://nami-hiiri.vuodatus.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia ihanasta vauvalahjasta ja onnitteluista ♡♡♡

   Poista
 4. Eiköhän sinulla ole hyvä syy:) Ihana kassi.
  Ja todella paljon onnea koko perheelle uudesta tulokkaasta!

  VastaaPoista
 5. Oi, paljon onnea uudesta pienestä ihmeestä! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan kassin olet hiireltä saanut ja onnea uudesta perheenjäsenestä <3

  VastaaPoista
 7. Myöhästyneet onnittelut Aliisan syntymän johdosta koko perheelle!

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea koko perheelle!
  Ja hyvää kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 9. Myöhästyneet onnittelut koko perheelle! Toivottavasti vauva-arki sujuu hyvin ja saatte nauttia elämän ihmeestä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Virkattu kolmiohuivi ja ohje

Tänään otin kuvat huivista, jota olen pitänyt koko alkuvuoden joka päivä. Lanka on liukuvärjättyä ja melko ohutta. Mielestäni sitä myytiin sukkalankana, mutta en olisi malttanut sitä sukkiin käyttää. Vyötteet ovat mulla jossakin varmassa tallessa. En enää muista langan merkkiä, mutta lisään sen tänne kunhan lankavyötteet tulevat vastaan. Lankaa huiviin käytin ostamani kaksi kerää. 
Tämän huivin langat ostin jo useampi kesä sitten (2014) neuleristeilyltä, jonka järjesti kokkolalainen Käsityöliike Katariina  . Oli ihana kesäinen ja aurinkoinen reissu hyvän ystävän ja esikoispojan kanssa.  Suosittelen neuleristeilyä jos sellaisia järjestetään  ja Tankarin majakkasaarta jonne mentiin pienellä laivalla Kokkolasta. Saari sijaitsee Kokkolan edustalla.  
Maisemat Tankarin majakkasaarella ovat ihanat. Siellä voisi yöpyä ja uida ja olla... Silloin kierrettiin saari ja ihasteltiin luontoa. Huivin mallin löysin Pinterestistä. Se oli helppo oppia ulkoa. Tässä LINKKI Pinterest-kuvan takana olevaa…

Virkattu HITTIpipo

Tänä syksynä Facebookissa virkkausryhmissä on vilissyt tällaisia virkattuja pipoja. Minäkin innostuin näistä. Tämä pipo tuli ensimmäisenä valmiiksi ja se annettiin esikoisen kaverin 10-vuotissynttärilahjaksi. Pipo otettiin innolla vastaan ja se ilahdutti virkkaajaa kovasti. 
Virkkasin pipon kaksinkertaisella Novitan Baby Merino-langalla käyttäen 6,5 virkkuukoukkua. Tekoturkistupsun tilasin netistä (Tikkaus ja Tarvike). ☆Klik Tuli innostuttua tilaamaan tupsuja sellainen kasa, että lisää pipoja todellakin tulee. 😁
Hand Made -merkkejä ostin TuuliaDesignista Klik. Siellä myydään kaikkea kivaa., mm. monenlaisia mukavia TeeSeItse-paketteja.
Pipohan virkataan pystysuunnassa. Ensin tein 40 ketjusilmukkaa ja sitten jatkossa aina toiseen suuntaan virkataan kiinteitä silmukoita ja palatessa taas takaisin kiinteitä silmukoita, jotka virkataan ainoastaan silmukan takareunaan. Näin syntyy joustava pinta. Kun pipolla on riittävästi leveyttä, että se ylettyy kaksinkertasisena pään ympäri, se neulot…

Heijastinlankapipoja

Säkenöivän Hyvää Uutta Vuotta 2015!
Olen tehnyt marras-joulukuussa perheelleni pipot heijastinlangasta. Olen testannut kolmea eri lankaa ja eroa on sekä langan paksuudessa, neulottavuudessa ja langan heijastavuudessa. En oikein osaa sanoa mikä on näistä suosikkini, sillä kaikissa on puolensa.
Ensimmäisen pipon neuloin 3-vuotiaalle valkoisesta Novitan Heijastus-langasta. Lanka on pehmeää neuloa. Yhdessä kerässä sitä on vähän (100 g). Tähän pipoon lankaa meni hiukan toista kerää.
Pipo on ollut tykätty ja kovalla käytöllä. Pidän sitä 3-vuotiaalla kypärämyssyn kanssa.
Tämä pipo on neulottu tasona. Ensin on muutama kerros joustinneuletta  1 o 1 n ja sen jälkeen helmineuletta. Lopuksi tehdään kavennukset ja pipon sauman ompelu yhteen.
Tätä lankaa on ollut saatavilla syksyllä 2014 ainakin Tokmanni-ketjun myymälöistä.
Mustasta Schachenmayr Lumio-langasta tein pipon 7-vuotiaalle ekaluokkalaiselle. Lanka on paksua ja nopeaa neuloa, pipo valmistui muutamassa tunnissa. Tämän langan heijasta…