Niittysukat

Heippa taas tosi pitkästä aikaa!


Monenlaista on puuhailtu tietenkin. Täällä ja siellä... Töihinkin olen palaillut konttorirotaksi äitiysloman ja pienen hoitovapaajakson jälkeen. Nyt pläjäytän tulemaan päivityksen, joka on ollut keskeneräisenä kauan täällä bloggerissa.



Tässä on Niitty-langasta neulomani sukat, jotka annoin 79 vee-äidilleni synttärilahjaksi elokuussa.
 Nämä langat ja puikot sain tämän kevään SNY-kierroksella, kun yhtenä kuukautena olin nopein paketin lähettämisessä omalle SNY:lleni. Kiitos tuhannesti SNY15!



Lanka on tosi pehmeää Novitan Niitty-lankaa. Äitikin ihastui sukkien pehmeyteen ja lupasi käyttää yösukkina. Sukan varren pitsimallin otin Novitan sukkalehdestä muistaakseni. Tässä kuvio vähän hukkuu tuohon langan väritykseen. Kokeilin pitsimallia myös yksiväriseen sukkaan. Kiva malli. Laitan linkin ohjeeseen myöhemmin vielä TÄHÄN.



Osallistun tällä työllä Sirpukan Solmuissa-blogin (Klik) "Vuosi väriterapiaa"-haasteeseen, johon valitsin kesäkuulle värin "hurmaava VIHREÄ". Mielestäni tämä lanka on todella kesäisen väristä ja vihreää eri sävyissä löytyy. :) Langan väri kuvaa hyvin alkukesän hentoa vihreyttä.














Kommentit

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit