2018 joulukalenterin luukku 23: 🌟 Adventtisukka

Pojilla (11 ja 7) sekä pikkuneidillä (2) oli kaupalliset joulukalenterit. Niitä oli useita, sillä lapset saivat niitä lahjoiksi. Pojilla oli suklaa- ja karkkikalenterit ja neidillä lelukalenteri.


Tein joulukalenteriksi vuonna 2015 jättimäisen sukan Novita Jenika-langasta. Kirjoittelin siitä joulukussa 2015: Joulusukka-kalenteri . Meillä lapset arvostavat kovasti itse tehtyjä asioita ja tämä sukkakalenterikin on muistissa. Nyt noita päivittäin avattavia joulukalentereita oli jo kertynyt, niin päätin, että tänä jouluna meillä on "Adventtisukka". Laitoin lapsille joka adventtisunnuntai sukkaan yllätykset ja kyllä niitä odotettiin. Muistutus taas kerran itselle miten pienillä asioilla saa lapsille hyvän mielen ja ehkäpä näin myös niitä kivoja lapsuusmuistoja.


Ensimmäisenä adventtisunnuntaina sukassa oli kaikille yhteinen joulukalenterikynttilä. Tämän tyyppisiä kynttilöitä meillä on ollut aikaisempinakin jouluina ja tuntuvat olevan tykättyjä.





Toisena adventtisunnuntaina jokainen lapsi sai oman helisevän kulkuspallon.










Kolmantena adventtina sukassa oli kolme kynttilää kolmannen adventin kunniaksi, ja samalla jokainen sai omansa.



Neljäntenä  adventtina joulukalenterissa oli lapsille jouluiset Kinder-yllätysmunat. Nämä yllätysmunat vaan tuntuvat säilyttävän suosionsa. :)









Vielä jouluaattona paketista löytyivät lapsille pienet paketit. Paketeissa oli kaikille mieluisat (ja aina tarpeelliset) sukat.

Joulukalenterisukka oli tänä vuonna meillä roikkumassa naulassa eteisen seinällä. Siinä se oli kivana koristeena. Lisäsin naulaan roikkumaan vielä pari vuotta sitten silloin 5-vuotiaan poikani tekemät ihanat Puuhelminauhat .


Kommentit

Suositut tekstit