Siirry pääsisältöön

☆ SNY kevät 2016 ☆


Mä oon tosi innostunut :) Osallistun Salainen neuleystävä-vaihtoon ensimmäistä kertaa. Tänään sain tietää salaisen neuleystäväni ja ihanalta tyypiltä vaikuttaa! 

Mukava suunnitella ensimmäistä pakettia. Tämä kevään neuleystävä-vaihto jatkuu ajalla maaliskuu-kesäkuu 2016. Kerran kuukaudessa lähetämme annetulle ystävälle paketin  ja saamme itse paketin ystävältä, jolle oma nimemme on annettu. Toki ystävää saa ilahduttaa välillä muutoinkin, kuitenkin paljastumatta. Parit paljastetaan sitten vaihdon päätyttyä. 

Tämä on mielestäni kutkuttavan kivaa jännitystä, sellaista iloista leikkiä ja pientä extraa elämässä.  Tässä linkki, josta voi seurata SNY-touhuiluja ja mahdollisesti myös jatkossa osallistua itse.

Nyt siis lähettämään SNY:lle postikorttia ja valitsemaan ensimmäisen = maaliskuun yllätyspaketin sisältöä. :) Jee!

Kommentit

 1. Minäkin oon eka kertaa mukana! :) jännittää monen moni käytännönkin asia tässä ringissä, mutta eiköhän niistä selviä. Pitänee opetella lähettämään pakettiautomaatin kautta, paikallispostissa kun tuntevat minut niin hyvin, etten tiedä kehtaanko emon nimellä mennä postittelemaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) On kyllä kivaa. Kyllä me päästään tästä kärryille. :)

   Poista
 2. Toivottavasti myös saamasi paketit tulevat ilahduttamaan. Minä olen sinun SNY tämän kierroksen ajan. Lomakkeen mukaan sinulle tuntui sopivan kaikki värit ja lankalaadut, mutta olsiko sinulla sittenkin jotain lemppareita? Tulen varmaan jatkossakin kyselemään kaikenlaista, mutta vastaa vain, jos hyvältä tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä taida sittenkään olla sinun parisi, mutta käynpä täällä muuten vain.

   Poista
  2. Onpas jännittävää.:) Tervetuloa uudelleenkin olitpa parini tai et :) Sininen kaikissa sävyissään ja etenkin turkoosi kaikissa sävyissään ovat minun värini. Mutta oikeasti on niinkin, että tykkään kaikista maailman väreistä...

   Poista
 3. Hauskaa puuhaa tämä on. Olen kolmatta kertaa mukana, edellisen kierroksen jätin väliin kiireiden takia, mutta en nyt malttanut pysyä poissa. Kiva kun on ihan uusiakin mukana:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Virkattu kolmiohuivi ja ohje

Tänään otin kuvat huivista, jota olen pitänyt koko alkuvuoden joka päivä. Lanka on liukuvärjättyä ja melko ohutta. Mielestäni sitä myytiin sukkalankana, mutta en olisi malttanut sitä sukkiin käyttää. Vyötteet ovat mulla jossakin varmassa tallessa. En enää muista langan merkkiä, mutta lisään sen tänne kunhan lankavyötteet tulevat vastaan. Lankaa huiviin käytin ostamani kaksi kerää. 
Tämän huivin langat ostin jo useampi kesä sitten (2014) neuleristeilyltä, jonka järjesti kokkolalainen Käsityöliike Katariina  . Oli ihana kesäinen ja aurinkoinen reissu hyvän ystävän ja esikoispojan kanssa.  Suosittelen neuleristeilyä jos sellaisia järjestetään  ja Tankarin majakkasaarta jonne mentiin pienellä laivalla Kokkolasta. Saari sijaitsee Kokkolan edustalla.  
Maisemat Tankarin majakkasaarella ovat ihanat. Siellä voisi yöpyä ja uida ja olla... Silloin kierrettiin saari ja ihasteltiin luontoa. Huivin mallin löysin Pinterestistä. Se oli helppo oppia ulkoa. Tässä LINKKI Pinterest-kuvan takana olevaa…

Virkatut keittiöpyyhkeet ja tiskirätit

Virkkasin kaksi sinistä keittiöpyyhettä ja yhden sini-(luonnon)valkoisen käsipyyhkeen keittiöön. Käsipyyhkeeseen ompelin käden muotoisen napin merkiksi, että sen erottaa toisista keittiöpyyhkeistä. Lankaa jäi vielä kahteen tiskirättiin ja yhtään ei jäänyt jäljelle. Pyyhkeisiin ja rätteihin virkkasin ripustuslenkit. :) Lankana näissä on Hjertegarn, Cotton nr 8.
Langat sain salaisen neuleystäväni kesäkuun paketista. Paketin hain postista 22.06. ja nopeasti virkkasin nämä, noin parissa päivässä. Olin viimeisilläni raskaana ja virkkaaminen oli sopivaa puuhaa juuri siihen olotilaan. Tyttö sitten syntyikin 03.07. Valmiit tuotokset lahjoitin äitini keittiöön ja hän tykkää näistä kovasti: ovat esillä ja käytössä parhaillaankin.
Kiitos salaiselle neuleystävälleni langoista. Tässä linkki kesäkuun pakettiin.
Kesäkuun SNY-paketti


Salainen neuleystäväni paljasti henkilöllisyytensä myöhemmin tällä kortilla. Hän on Miutsi. Miutsin blogiin linkki tässä.
Ja tässä linkki Lankavan ohjeeseen, jota sovels…

Virkattu HITTIpipo

Tänä syksynä Facebookissa virkkausryhmissä on vilissyt tällaisia virkattuja pipoja. Minäkin innostuin näistä. Tämä pipo tuli ensimmäisenä valmiiksi ja se annettiin esikoisen kaverin 10-vuotissynttärilahjaksi. Pipo otettiin innolla vastaan ja se ilahdutti virkkaajaa kovasti. 
Virkkasin pipon kaksinkertaisella Novitan Baby Merino-langalla käyttäen 6,5 virkkuukoukkua. Tekoturkistupsun tilasin netistä (Tikkaus ja Tarvike). ☆Klik Tuli innostuttua tilaamaan tupsuja sellainen kasa, että lisää pipoja todellakin tulee. 😁
Hand Made -merkkejä ostin TuuliaDesignista Klik. Siellä myydään kaikkea kivaa., mm. monenlaisia mukavia TeeSeItse-paketteja.
Pipohan virkataan pystysuunnassa. Ensin tein 40 ketjusilmukkaa ja sitten jatkossa aina toiseen suuntaan virkataan kiinteitä silmukoita ja palatessa taas takaisin kiinteitä silmukoita, jotka virkataan ainoastaan silmukan takareunaan. Näin syntyy joustava pinta. Kun pipolla on riittävästi leveyttä, että se ylettyy kaksinkertasisena pään ympäri, se neulot…