Siirry pääsisältöön

Blogeja luettavaksi?

Aurinkoista kesäpäivää! Kaipaisin mukavaa lukemista ja katselemista lisää :) Tykkään kovasti lukea inspiroivia käsityö-, puutarha- ja muita puuhastelublogeja. Vinkatkaa ja linkatkaa omanne tähän kommentteihin. Tulen varmasti vierailulle.

Laita rohkeasti linkkiä blogiisi. :)

Jos omat puuhasteluni kiinnostavat,  niin tervetuloa lukijaksi tänne myös. :)


Kommentit

 1. Minun blogini osoite on www.ristiin-rastiin.fi , pääasiassa neulontaa ja virkkausta, useimmiten omia mallejani. Tervetuloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätit kommentin. Olenkin jo lukijasi, mielenkiintoisia ja mukavia postauksia. :) Käykäähän muutkin kurkkaamassa.

   Poista
 2. Oma blogini löytyy täältä: www.puikkoillenkoukkuillen.blogspot.fi :) Neulontaa ja virkkausta, välillä vähän askartelua ja muuta näpertämistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja, raikkaita juttuja ja töitä. Kiitos linkistä, liityin lukijaksesi.:)

   Poista
 3. Heippa! Ihania töitä sinulla täällä :) Omassa blogissani eniten virkkaan sekä askartelen kaikenlaista. Aurinkoista kesää! :)

  www.koukuissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun tulit. Tervetuloa uudelleenkin.:) Vierailin blogissasi ja jäin mielelläni lukijaksi. Ehdin vielä nipin napin mukaan arvontaankin. :)

   Poista
 4. Heips! Minun tuore blogini löytyy täältä: http://solomukohtia.blogspot.fi/

  Enimmäkseen virkkausta, mutta taitojen karttuessa pyrin laajentamaan muihinkin käsitöihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit käymään ja jäit lukijaksikin. :) Vierailin blogissasi ja tosi kivoja juttuja olet virkkaillut. Jäin mielelläni lukijaksi. :)

   Poista
 5. Minun blogini tässä, tervetuloa tutustumaan.
  http://pirena56.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun jätit linkin blogiisi. Liityin mielelläni lukijaksi. Inspiraatio tennarisukkien tekemiseen iski... :)

   Poista
 6. Neulomuksia, virkkauksia, kortteja, askarteluja sekä muita :) http://kasitoitarakkaudella.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin sähköpostiini ilmoituksen päivityksestäsi. Odotan innolla niitä. Kiitoksia linkistä blogiisi.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiva kun jätit linkin blogiisi. Tervetuloa uudelleenkin. Liityin mielelläni lukijaksesi. :)

   Poista
 8. puikoiltapujonnu.blogspot.fi
  Blogissa nyt vähän hiljaisempaa, mutta löydyn myös Instasta (jonka koen helpommaksi päivittää).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä blogiisi. Liityin mielelläni lukijaksesi. Itse olen myös instassa L.E.E.N.A.S ... Mulla on käynyt vähän toisinpäin, että insta on jäänyt vähemmälle. Siellä on jonkunverran käsitöitä, mutta painottuu enemmän hetkien valokuvaamiseen. Tervetuloa uudelleenkin tänne tai/ja sinne. :)

   Poista
 9. Minun blogini löytyy osoitteesta:
  http://pikkuakantilkkuvakka.blogspot.fi
  Olet sinä kyllä tainnut joskus siellä vieraillakin, muistelen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätit linkin blogiisi. Sait juuri uuden lukijan. :)

   Poista
 10. IHana idea. Pääsen näin siivellä tutustumaan uusiin blogeihin. Minun blogini on varmasti sinulle jo tuttukin. Taidat kuulua lukijoihin. Ainakin minulle sinun on tuttu. Ihana blogi jossa vierailla
  http://suvituuliankasityopaja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Kyllä, olenkin jo blogisi lukija. Todella kiva blogi. Suosittelen muitakin kurkkaamaan! :) Ja näin olen nyt saanut monta uutta mielenkiintoista seurattavaa listalleni. :)

  VastaaPoista
 12. Minäkin ennen kommentointia selasin läpi kaikki aiemmin kommentoineet. Kiitos, sain tästä hyviä vinkkejä :)

  Oma blogi Näppituntuma löytyy täältä: http://amria2.vuodatus.net
  Tervetuloa käymään! :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos linkistä blogiisi. Liityin mielelläni lukijaksesi. Tervetuloa joskus kylään myös tänne. :)

  VastaaPoista
 14. Löysin blogisi sattumalta toisen blogin kommenttisi perusteella, sillä olemme oikeasti nimikaimoja, vaikka blogia kirjoitan nimimerkillä, ja jäin lukijaksi.
  Minulla on puutarhablogi osoitteessa https://suvipiha.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska tutustua kaimaan. :) Kiva kun jätit linkin blogiisi. Liityin mielelläni lukijaksesi. Tosi kiva kun jäit myös tänne lukijaksi. :)

   Poista
 15. Tervetuloa vierailemaan blogiini!
  Minun blogissa on kaikenlaista!😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia linkistä blogiisi. Liityin mielelläni lukijaksesi :)

   Poista
 16. Tämähän on hyvä ketju itsellekin tutustua uusiin :)
  http://vaakunkotoisiakasitoita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä blogiisi. Liityin mielelläni lukijaksesi. :)

   Poista
 17. Mahtava idea! Minun blogini löytyy täältä:

  ripsivariavillasukissa.blogspot.fi

  Tervetuloa!! :)

  VastaaPoista
 18. Kiitos linkistä blogiisi. Liityin mielelläni lukijaksesi. Tervetuloa uudelleenkin kylään tänne aarreaukustille. :)

  VastaaPoista
 19. Löysin tänne kesäkassivaihtoa ihmetellessäni, käy toki katsomassa millaista elämää keltaisessa puutalossa vietetään!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Virkattu kolmiohuivi ja ohje

Tänään otin kuvat huivista, jota olen pitänyt koko alkuvuoden joka päivä. Lanka on liukuvärjättyä ja melko ohutta. Mielestäni sitä myytiin sukkalankana, mutta en olisi malttanut sitä sukkiin käyttää. Vyötteet ovat mulla jossakin varmassa tallessa. En enää muista langan merkkiä, mutta lisään sen tänne kunhan lankavyötteet tulevat vastaan. Lankaa huiviin käytin ostamani kaksi kerää. 
Tämän huivin langat ostin jo useampi kesä sitten (2014) neuleristeilyltä, jonka järjesti kokkolalainen Käsityöliike Katariina  . Oli ihana kesäinen ja aurinkoinen reissu hyvän ystävän ja esikoispojan kanssa.  Suosittelen neuleristeilyä jos sellaisia järjestetään  ja Tankarin majakkasaarta jonne mentiin pienellä laivalla Kokkolasta. Saari sijaitsee Kokkolan edustalla.  
Maisemat Tankarin majakkasaarella ovat ihanat. Siellä voisi yöpyä ja uida ja olla... Silloin kierrettiin saari ja ihasteltiin luontoa. Huivin mallin löysin Pinterestistä. Se oli helppo oppia ulkoa. Tässä LINKKI Pinterest-kuvan takana olevaa…

Virkattu HITTIpipo

Tänä syksynä Facebookissa virkkausryhmissä on vilissyt tällaisia virkattuja pipoja. Minäkin innostuin näistä. Tämä pipo tuli ensimmäisenä valmiiksi ja se annettiin esikoisen kaverin 10-vuotissynttärilahjaksi. Pipo otettiin innolla vastaan ja se ilahdutti virkkaajaa kovasti. 
Virkkasin pipon kaksinkertaisella Novitan Baby Merino-langalla käyttäen 6,5 virkkuukoukkua. Tekoturkistupsun tilasin netistä (Tikkaus ja Tarvike). ☆Klik Tuli innostuttua tilaamaan tupsuja sellainen kasa, että lisää pipoja todellakin tulee. 😁
Hand Made -merkkejä ostin TuuliaDesignista Klik. Siellä myydään kaikkea kivaa., mm. monenlaisia mukavia TeeSeItse-paketteja.
Pipohan virkataan pystysuunnassa. Ensin tein 40 ketjusilmukkaa ja sitten jatkossa aina toiseen suuntaan virkataan kiinteitä silmukoita ja palatessa taas takaisin kiinteitä silmukoita, jotka virkataan ainoastaan silmukan takareunaan. Näin syntyy joustava pinta. Kun pipolla on riittävästi leveyttä, että se ylettyy kaksinkertasisena pään ympäri, se neulot…

Virkatut keittiöpyyhkeet ja tiskirätit

Virkkasin kaksi sinistä keittiöpyyhettä ja yhden sini-(luonnon)valkoisen käsipyyhkeen keittiöön. Käsipyyhkeeseen ompelin käden muotoisen napin merkiksi, että sen erottaa toisista keittiöpyyhkeistä. Lankaa jäi vielä kahteen tiskirättiin ja yhtään ei jäänyt jäljelle. Pyyhkeisiin ja rätteihin virkkasin ripustuslenkit. :) Lankana näissä on Hjertegarn, Cotton nr 8.
Langat sain salaisen neuleystäväni kesäkuun paketista. Paketin hain postista 22.06. ja nopeasti virkkasin nämä, noin parissa päivässä. Olin viimeisilläni raskaana ja virkkaaminen oli sopivaa puuhaa juuri siihen olotilaan. Tyttö sitten syntyikin 03.07. Valmiit tuotokset lahjoitin äitini keittiöön ja hän tykkää näistä kovasti: ovat esillä ja käytössä parhaillaankin.
Kiitos salaiselle neuleystävälleni langoista. Tässä linkki kesäkuun pakettiin.
Kesäkuun SNY-paketti


Salainen neuleystäväni paljasti henkilöllisyytensä myöhemmin tällä kortilla. Hän on Miutsi. Miutsin blogiin linkki tässä.
Ja tässä linkki Lankavan ohjeeseen, jota sovels…