Kesäkasseja

Tällä hetkellä on projekteja levällään jos jonkunlaisia. Olen aloitellut monta juttua, mutta valmista ei tietenkään ole tullut juuri siksi...   :D

Ajattelin laittaa tänne esille pussukat, jotka tein kesällä kesäkassivaihtoon. Tein perhoskassin ja pikkupussukan. Kankaan ostin ihan tarkoitusta varten, koska se oli mielestäni niin kesäistä. Vuorina on tummansinistä denim-tyyppistä kangasta. Vuori ei kuitenkaan ole yhtä paksua materiaalia  kuin perusfarkku. Tein kassin lisäksi pienen pussukan pikkutavaroille. Siinä on vuori puuvillakankaasta. Laitoin vielä "Käsintehty "-merkit sekä pienet perhos-helmi koristeet kasseihin.

Kuvissa näkyy myös iso mahani. Ompelin kassit äitiysloman alettua kesäkuussa. Ompelu oli sopivan kevyttä puuhaa, tosin istuminenkaan ei kaikin ajoin ollut helppoa ison mahan kanssa.  :)

Kesäkassivaihdossa parini oli ihana Nami-Hiiri Sveitsistä. Minä lähetin hänelle kesäkassin ja hän minulle. Häneltä saamani kesäkassi oli minulla synnytysreissulla mukana. :)Tein kassin myös salaiselle neuleystävälleni . Oli  tosi mukava SNY-kierros. Osallistuin ensimmäistä kertaa. Ehkä joskus taas uudelleen. Syksyn kierrokselle en lähtenyt mukaan, kun ajattelin että tässä arjessa on niin monta juttua meneillään nyt.

Salaisen neuleystäväni kassiin tuli pidemmät kantokahvat.Kommentit

Suositut tekstit