Siirry pääsisältöön

Reflective Frozen Bag

Tästä piti tulla alunperin jotain ihan muuta... Työn edetessä tästä muokkautui pieni heijastava Frozen laukku, jonka annan lahjaksi pienelle tytölle.

Virkkasin turkoosista Red Heart Reflective -langasta ja harmaasta Lauri -langasta  35 silmukalla kutosen koukulla kiinteitä silmukoita ympyränä. Ajattelin ensin tehdä lapasia, mutta virkkauksesta alkoi tulla ihan liian jäykkää. Koska en pidä tehdyn työn purkamisesta piti nopeasti keksiä uusi visio. ;)

Laukun koristeena on valkoisesta Red Heart Reflective- langasta tehty lumihiutale, joka tekee laukusta Frozen-henkisen. Heijastavassa laukussa pieni tyttö voi kuljettaa aarteitaan ja samalla siitä saa vähän näkyvyyttä pimeydessä. Toivottavasti saajalla on tälle käyttöä.


Kommentit

 1. Minäkään en tykkää yhtään purkaa, vaan keksin sitten jotain muuta käyttötarkoitusta tai annan eteenpäin. Kivan näköinen pikkulaukku pienelle prinsessalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Eikös se olekin luovuutta että keksii uutta. ;) Tästä tosiaan piti tulla virkattu jääskrapakinnas, mutta alkoi tulla liian jäykkä ja iso, joten täytyi tehdä suunnanmuutos. Tuli sitten pieni lahja ystävän tytölle :) Hyvää joulunaikaa!

   Poista
 2. Tuo heijastava lanka on niin kätevää.. Hieno laukku! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä pimeydessä on kyllä hyvä, että on jotakin heijastavaa tai valoa yllä, että näkyy paremmin. Tykkään kyllä tuosta heijastinlangasta. Hyvää joulumieltä! :)

   Poista
 3. Luovuutta parhaimmillaan, ettei tyydy alkuperäiseen ideaan vaan lähtee ideoimaan aivan uutta - WAU!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Purkaminen harmittaa kun siinä joutuu heittää tehtyä työtä hukkaan :) Joskus toki siihenkin on ihan pakon edessä ryhdyttävä. Mukavaa viikonloppua ja joulunaikaa!

   Poista
 4. Kaunista tunnelmallista ja Hyvää Joulua!
  Onnekasta pian alkavaa Uutta Vuotta 2017 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Samoin sinne! Kiitoksia myös leivontakisan palkinnosta.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Virkattu kolmiohuivi ja ohje

Tänään otin kuvat huivista, jota olen pitänyt koko alkuvuoden joka päivä. Lanka on liukuvärjättyä ja melko ohutta. Mielestäni sitä myytiin sukkalankana, mutta en olisi malttanut sitä sukkiin käyttää. Vyötteet ovat mulla jossakin varmassa tallessa. En enää muista langan merkkiä, mutta lisään sen tänne kunhan lankavyötteet tulevat vastaan. Lankaa huiviin käytin ostamani kaksi kerää. 
Tämän huivin langat ostin jo useampi kesä sitten (2014) neuleristeilyltä, jonka järjesti kokkolalainen Käsityöliike Katariina  . Oli ihana kesäinen ja aurinkoinen reissu hyvän ystävän ja esikoispojan kanssa.  Suosittelen neuleristeilyä jos sellaisia järjestetään  ja Tankarin majakkasaarta jonne mentiin pienellä laivalla Kokkolasta. Saari sijaitsee Kokkolan edustalla.  
Maisemat Tankarin majakkasaarella ovat ihanat. Siellä voisi yöpyä ja uida ja olla... Silloin kierrettiin saari ja ihasteltiin luontoa. Huivin mallin löysin Pinterestistä. Se oli helppo oppia ulkoa. Tässä LINKKI Pinterest-kuvan takana olevaa…

Virkatut keittiöpyyhkeet ja tiskirätit

Virkkasin kaksi sinistä keittiöpyyhettä ja yhden sini-(luonnon)valkoisen käsipyyhkeen keittiöön. Käsipyyhkeeseen ompelin käden muotoisen napin merkiksi, että sen erottaa toisista keittiöpyyhkeistä. Lankaa jäi vielä kahteen tiskirättiin ja yhtään ei jäänyt jäljelle. Pyyhkeisiin ja rätteihin virkkasin ripustuslenkit. :) Lankana näissä on Hjertegarn, Cotton nr 8.
Langat sain salaisen neuleystäväni kesäkuun paketista. Paketin hain postista 22.06. ja nopeasti virkkasin nämä, noin parissa päivässä. Olin viimeisilläni raskaana ja virkkaaminen oli sopivaa puuhaa juuri siihen olotilaan. Tyttö sitten syntyikin 03.07. Valmiit tuotokset lahjoitin äitini keittiöön ja hän tykkää näistä kovasti: ovat esillä ja käytössä parhaillaankin.
Kiitos salaiselle neuleystävälleni langoista. Tässä linkki kesäkuun pakettiin.
Kesäkuun SNY-paketti


Salainen neuleystäväni paljasti henkilöllisyytensä myöhemmin tällä kortilla. Hän on Miutsi. Miutsin blogiin linkki tässä.
Ja tässä linkki Lankavan ohjeeseen, jota sovels…

Virkattu HITTIpipo

Tänä syksynä Facebookissa virkkausryhmissä on vilissyt tällaisia virkattuja pipoja. Minäkin innostuin näistä. Tämä pipo tuli ensimmäisenä valmiiksi ja se annettiin esikoisen kaverin 10-vuotissynttärilahjaksi. Pipo otettiin innolla vastaan ja se ilahdutti virkkaajaa kovasti. 
Virkkasin pipon kaksinkertaisella Novitan Baby Merino-langalla käyttäen 6,5 virkkuukoukkua. Tekoturkistupsun tilasin netistä (Tikkaus ja Tarvike). ☆Klik Tuli innostuttua tilaamaan tupsuja sellainen kasa, että lisää pipoja todellakin tulee. 😁
Hand Made -merkkejä ostin TuuliaDesignista Klik. Siellä myydään kaikkea kivaa., mm. monenlaisia mukavia TeeSeItse-paketteja.
Pipohan virkataan pystysuunnassa. Ensin tein 40 ketjusilmukkaa ja sitten jatkossa aina toiseen suuntaan virkataan kiinteitä silmukoita ja palatessa taas takaisin kiinteitä silmukoita, jotka virkataan ainoastaan silmukan takareunaan. Näin syntyy joustava pinta. Kun pipolla on riittävästi leveyttä, että se ylettyy kaksinkertasisena pään ympäri, se neulot…