Prinsessa-nalle

Lauantaina on luvassa prinsessa-synttärit, kun juhlitaan  5-vuotiaan kummityttömme syntymäpäivää. Viime lauantaina oli toisen kummitytön 7-vuotis syntymäpäivä, ja sain valmiiksi Helmi-nallen. Tottakai toisellekin kummityttöselle piti tehdä samanlainen.

Sain 5 veeltä kummitytöltä täsmälliset ohjeet, että hänenkin nallellaan saisi olla samanlainen vaaleanpunainen glitterisydän ja helmikaulakoru kuin serkkutytön nallella. Nallen jalkojen asennosta sain myös ohjeistusta. :D

Toivottavasti lopputulos miellyttää 5-vuotiasta prinsessaa. Prinsessa-nallen kaulakorusta tein hiukan erilaisen kuin Helmi-nallen, sillä pitäähän vähän yksilöllisyyttä löytyä. ;) Tämä taitaa muuten olla 11. Nalle,  jonka olen tehnyt tällä mallilla. Täältä löydät aikaisemmat Halinallet ja linkin alkuperäiseen Novitan ohjeeseen.







Kommentit

  1. Onpa kaunis prinsessa-nalle! Ihana katso kun toiset osaa tehdä näin ihania ja hellyttäviä nallukoita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mä uskon, että kyllä näitä osaa tehdä kun intoa on enemmän kuin järkeä ;) Mulla virkkaus ja värkkäys on sitä rentoutumista samalla tavoin kuin toisilla vaikkapa lukeminen tai lenkkeily. ... Ja nekin on kivoja ja hienoja asioita 😊

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos. :) Tänään Prinsessat kohtaavat toisensa syntymäpäivillä. ♡☆♡

      Poista
  3. Kyllä ihanan ihana nalle. Aivan tekee mieli saada se syliin ja helliä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sanoistasi 😊❤ Ja kyllä tämä nalle pääsi lämpimään rutistukseen kohdattuaan sen oikean prinsessan.:)

      Poista
  4. Varmaan on mieluisa, kun on tarkat ohjeetkin annettu =) On se vaan ihanaa, että lapset tykkää enemmän näistä kotona tehdyistä leluista, kuin kaupan muovileluista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kiva kun lapset pyytävät tekemään ja odottavat lelua ja ovat iloisia lelun saadessaan. :) Kiva kun tulit lukijaksi. Hyvää kevättä kissataloon! :)

      Poista
  5. Todella suloinen nalle <3! Varmasti on mieleinen, onhan sillä niin hieno kaulakorukin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kyllä nallea kovasti rutisteltiin. :) Kivaa kevättä sulle ja perheellesi! Piipahdellaan aina välillä blogimaailmassa. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit