♡ SNY Kesäkuu 2017 ♡

Kiitoksia salaiselle neuleystävälleni kesäkuun paketista ♡

Paketti oli tosi runsas ja ihana. Langat ovat puuvillaa / puuvillasekoitetta. Ne päätyvät keskeneräiseen projektiini, johon olen tarvinnutkin lisää juuri tällaista lankaa. Teen riemunkirjavaa siksak-peittoa, johon menee yllättävän paljon lankaa. 

Villasukat päätyivät heti jalkaani. Tosi upeat ja tykkään paljon! Ovat kauniit ja sopivat. Näistä tulee ehdottomasti yhdet lempisukistani. Äitini näki sukat kun paketti oli avattuna keittiön pöydällä.  Myös hän ihastui sukkiin. Kiva malli ja hienosti tehty. 

Tuo turkoosi vetoketjupussukka on jo käsilaukussani ja käytössä!  Mun lempiväri! Pussi on juuri sopivan kokoinenkin,  sinne mahtuu mun isokokoinen kännykkä! Myös 9 vee poikanikin innostui tästä pussukasta ja kehotti minua ottamaan heti käyttöön. Hän pyysi minua ompelemalla vastaavia. 
 ; ) Sanoin kyllä ettei taida onnistua. 

Paketissa sokerina pohjalla oli myös aina tarpeellinen matkaompelusetti.  Tämän aion todella pitää tallessa ja käytössä. Ihan muutama viikko sitten kaipailin tällaista.

 Ja sitten vielä pätkikset!  Usko tai älä, mutta juuri mun lempiherkkuja! ... Ihan lapsuudesta saakka. 

Kyllä olet uskomattoman upeasti tiennyt mistä tykkään. Isot kiitokset sinulle salainen neuleystäväni tästä keväästä. Anteeksi, että olen loppukeväästä vähän hidastunut raportoinnissa. Arki on vienyt mennessään. Paketit ovat kuitenkin ehdottomasti  aina lämmittäneet sydäntäni. 

Vielä odottelen paljastusta.  :D

Kommentit

 1. Kivaa että miellytti paketti. Oli itellekkin ihan yllätys kuinka hyvin sukkien värit sopisi yhteen. On meinaan kahdesta eri jämäkerästä vuorotellen ne raidat. :) Kerkesin paketin taas teipata kiinni ennen kirjettä joten paljastus nyt näin. Eli oon Mimmukka Mimmukan hääräilyjä blogista.
  Tervetuloa blogiin vierailulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia mukavista paketeista♡ Tulen varmasti vierailulle jatkossa useinkin.

   Poista
 2. wau, nuo sukat ovat todella kauniit. Pätkikset ovat minunkin suosikkeja <3. Ja lapsuudestani lähtien. ja mikä on ihaninta, kun miehen mummon tapa on jokaisella kauppareissulla ostaa meidän lapsukaisille pätkikset, jos käytetään kaupassa tai, kun käydään kylässä tai, kun mummo tulee meillä käymään, niin pätkikset on aina matkassa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihana vaihtokevät jälleen. ☆ Pienet asiat tekevät suuria ja tärkeitä muistoja. ♡

   Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit