Toimistotarvikepussukka

Tumpelo ompelee, osa x... Tein itselleni töihin vetoketjullisen pussukan,  jonne saan kynät, käyntikorttikotelon, taskulaskimen ja muuta pientä. Tällainen pussukka on mulle tarpeen tietokonesalkussa, jotta tarvikkeet löytyisivät nopeammin.



Ompeluprosessi tarjosi ihan mukavasti haastetta tälle blondille . :) Tuli ommeltua oikein vetoketju ja kaikki. ;) Piti tosissaan tuumia miten päin ne kankaat tulee. Joo... Ei taida avaruudellinen hahmottaminen olla mun vahvuus. No 4 v. kehui hienoksi. Sillä mennään siis.



Flunssa jatkuu. Blääh. Sen verran jo itse jaksoin olla ylhäällä, että tein mielenvirkistykseksi tämän pussukan. Löysin muutama vuosi sitten itselleni hankkimani Virkkukoukkusen pinssin. Se pääsee tämän pussukan kylkeä koristamaan ja tsemppamaan arjen haasteissa.


Kommentit

  1. Mikä tumpelo....minä en osaa/kykene ompelemaan vetoketjua. Sinähän olet melkein "ammatilainen" =D =D Hieno pussukka!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kivaa, kun joku ymmärtää miten paljon tämäkin penaali voi tuottaa onnistumisen iloa. Kärsivällisyyttä tämä ompelu multa vaatii. Ompelumestareiden työt ja hahmotuskyky ovat ihan omaa luokkaansa mutta pienin askelin eteenpäin... :) Eilen ei riitaannuttu koneen kanssa kovin pahasti. :) :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit