CAL2016 -yhdeksän viikon mittainen kansainvälinen yhteisvirkkausprojekti

CAL2016 (Crochet A Long) on yhdeksän viikon mittainen kansainvälinen yhteisvirkkausprojekti, josta innostuin. Projektin aikana annetaan joka viikon torstaina ohjeet torkkupeittoon virkattaville paloille. Ensimmäinen ohjeistus annettiin viime torstaina 13.10. Mallin suunnittelija ja projektin pyörittäjä on Helen Shrimpton. Ohjeet ovat monipuoliset ja ne on saatavilla myös suomeksi.


Kävin itse hankkimassa projektiin Novitan 7 veljestä lankaa ja teen sillä oman variaationi peitosta. Koitan jäljitellä iloisen väristä  mallia "Paint Box ".


Tämän postauksen lopussa olevien linkkien takaa löytyy kaikki tarvittava tieto projektista. Innostukaahan muutkin! :) Olisi mukava tietää  joku muukin mukanaoleva, joten olisin iloinen jos jättäisit kommentin minulle projektissa mukanaolostasi. :)



Helen Shrimptonin pohjustus  yhdeksän viikon yhteisvirkkausprojektiin 
CAL2016 (Crochet a Long): Johdanto 9 viikon yhteisvirkkausprojektiin

1. Viikon virkkausohjeet
Whispers from the past CAL2016: VIIKKO 1

Kommentit

  1. Tämä projekti on vakavassa harkinnassa (tein jo värisuunnitteluakin sitä varten...). :) Kun vain aika riittäisi kaikkeen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit vierailulle, tervetuloa uudelleenkin! Tosi upeat projektit sulla on meneillään. Jos ehdit tähänkin mukaan, niin olisi kiva nähdä miten olet sen toteuttanut.😊

      Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit