Pirteä kukkatyyny kaamoksen keskelle


Kukkatyyny on odotellut päivänvaloon pääsyä pitkään. Tyynyssä on kaksi pylväillä virkattua ympyrää, jotka on yhdistetty virkkaamalla. Reunoille virkkasin myös terälehdet. Jätin aukon, josta sisustyynyn saa laitettua tyynyn sisään ja ompelin aukon kiinni.

Tyynyn sisusta on pesty nukkumistyyny, joka on ommeltu neliöksi. Sisusta oli sen verran painunut, että näin tyynystä sai vielä sopivan kokoisen neliönä ja se on myös pehmeä ja taipuisa. Hyvin sai neliön mallisen tyynyn tungettua pyöreän tyynyn sisälle.

Tyyny on virkattu paksusta puuvillalangasta, jota ostin jo muutama vuosi sitten kivasta pienestä lankakaupasta. Tämä tyyny on ollut sisustyynyä vailla pari vuotta. Alunperin valitsin värit ajatellen ystävääni, joka rakastaa oranssia ja punaista. Tämä lahja jäi silloin antamatta ja nyt se sitten jäi ihan itselle. Poistin ekaluokkalaisen huoneesta pari sisustustyynyä (jotka ehkä ovat aikansa eläneet ekaluokkalaisen makuun), ja laitoin ne kirpputorille, Virkattu tyyny tuli tilalle tuomaan väriä marraskuuhun ja talveen.

Meillä lapset on ihanan innokkaita ottamaan vastaan mun tekemiä värkkäyksiä. Tämäkin tyyny otettiin ilolla vastaan.

Ihailen sisustusblogeja ja lapsiperheiden äitejä, jotka jaksavat pitää kotinsa kauniina. Minäkin pidän kaikesta kauniista ja siisteydestä. Tavaraa on kuitenkin vallan mahdottomasti ja tekemistä riittää kodissa ja töiden kanssa sekä tietenkin lasten kokonaisvaltaisessa huomioimisessa. Tekemättömistä töistä ja kaaoksesta ei saa stressaantua. Yritän pitää katseeni poissa "epäolennaisuuksista" ja nauttia kun saan siivottua jonkun kolon tai toteutettua jonkun suunnittelemani asian. Siitä ei tarvitse kantaa huolta, ettei olisi tekemistä :)
Tällä viikolla on ollut leipomisviikko. Tiistaina leivoin koulun vanhempainiltaan korvapuusteja. Keskiviikkona leivoin lasten pyynnöstä korvapuusteja kotiinkin. Pari pussia sain vietyä pakastimeenkin isänpäivän varalle. Tänään perjantaina aamulla ennen töihin lähtöä tein kolme tiikerikakkua jääkiekkojoukkueen myyjäisiin.

Viidesluokkalaiset keräävät rahaa ensi vuoden leirikoulua varten ja vanhempainillan leipomusten ja kahvituksen tuotto menee siihen. Tämän päivän tiikerikakut menivät viidesluokkalaisen jääkiekkojoukkueen hyväksi. Pelaajat menevät myymään leipomuksia paikallisen marketin eteistilaan. Ajankohta on valittu isänpäivän aatoksi. Vielä saa tälle viikkoa leipoa isänpäiväleipomukset omaan käyttöön. 😊

Tykkään leipoa. Kun vaan tämä ikuinen dilemma ajasta antaisi myöden.


Mukavia ja stessittömiä hetkiä jokaiselle! Rentouttavaa viikonloppua. 

Kommentit

 1. Todella kaunis tyyny, kivat värit! ❤ Sielläpäs on jauhot pöllynneet ja monenmoista herkkua syntynyt.. :) Minusta tuntuu että erilaisiin tapahtumiin leipomiset kasaantuu aina pienelle aikavälille..

  Kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, tyyny oli helppo ja nopea tehdä vaikka päivänvaloon saattaminen kesti 😁 Sanos muuta noista leipomuksista. Nyt jatkuu synttäreillä❤😁

   Poista
 2. Oi miten ihana tyyny, niin kauniit väritkin♥ Sellainen pieni kaaos kyllä lapsiperheeseen kuuluukin. elämisen merkit vaan näkyvät kotona:) Herkullisen näköisiä leipomuksia! Leppoisaa isänpäivä sunnuntaita♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia 🤗Kyllä ihana seesteisyyskin joskus houkuttaisi🙃Vaan en kyllä valita, Hyvä näin... Hyvää tätä iltaa ja tulevaa viikkoa. Teillä jännää kun lapsi on reissussa👍

   Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit