☆ Ihana maaliskuun SNY-paketti ☆

Kiitos tästä ihanasta sinisestä paketista! Paketti saapui perjantaina ja heti oli autossa se avattava. Ehdin tämän julkistaa vasta tänään, kun viikonloppu on vilahtanut niin vauhdilla.


Sininen on mun väri, ollut aina.  Vaikka tykkään muistakin väreistä niin jotenkin sininen on vaan se mun oma. :) Paketissa oli kaksi kerää puuvilla-lankaa, joista jo taisin keksiä mitä virkkailen. Monisävyisestä sinisestä teen villasukat ihan itselleni, mallia vielä mietiskelen.

Sain hienon ja monikäyttöisen sinisen virkatun korin. Nyt siihen tiensä löysivät laturit ja kori on eteisen pöydällä. Pääsiäisenä sinne voisi kyllä sujauttaa vaikka suklaamunia tai sitten kylpyhuoneessa voisin käyttää sitä meikeille. Tarvitsisin sitä oikeastaan monessa paikassa. ;)


-Ja tuo kissa-kortti! Niin söpö! Mistäs tiesit SNY:ni, että olen ehdottomasti ollut aina kissa-ihmisiä! ...vaikka tässäkin pätee, että tykkään kaikista eläimistä. Silti, kissat ovat aina olleet mun juttu. :) Itselläni on ollut kaksi tärkeää kissa-lemmikkiä, joista toisen kanssa kasvoin aikuiseksi. Tämä Siru-kissani eli 19-vuotiaaksi ja oli niiiiiin viisas ja rakas. ♡

Sydän-marmeladia herkuttelen rentoutumishetkieni aikana. Nam! Kiitos ♡♡♡♡♡


Kommentit

 1. Kiva että paketti löysi perille ja oli mieluinen. Kortti miellytti myös omaa silmääni, että olikin sopiva :) Mielenkiinnolla odotan mitä keksit langoista :)
  t. SNY:si

  VastaaPoista
 2. Raikkaat, rauhoittavat värit. Matonkuteesta tehdyt korit on kyllä monikäyttöisiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva paketti kyllä. En ole itse koreja vielä virkannut, mutta ehdottomasti täytyy kokeilla myös. :)

   Poista
 3. Ja muuten, onko tuohon bannerissa esiintyvään, virkkattuun kukkaan ohje jossain? Inspistä iskee.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://aarreaukusti.blogspot.fi/2016/01/virkkausinspiraatio.html?m=0 Tuossa linkki aikaisempaan postaukseeni, jossa on kirja, mistä malli on otettu. Mallin nimi on Oro Sol (aurinko). Pinterestissä on lähellä olevia malleja myös.

   Poista
 4. Ihana kortti! JA muutenkin ajatuksella kasattu paketti!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! ♡ Kerro mitä ajattelet. ☆

Suositut tekstit