Omenapiirakkaa ja ajatuksia

Jälleen kerran teki mieli jotakin hyvää ja hedelmäkulhossa nökötti parhaat päivänsä nähneitä omenoita. Omenapiirakka on helppo herkku tarjottavaksi vaniljajäätelön kanssa. Meillä tämä piirakka katosi nopeasti. Itse tuumin, että voisin seuraavan kerran kokeilla reseptiä hieman pienemmällä sokerimäärällä. Tässä tapauksessa ainakin tuntui, että makeutta riitti, koska omenat eivät olleet kovin kirpeää lajiketta. Omenapiirakan ohje löytyy linkin takaa, minä ripottelin lisäksi päälle reilusti mantelilastuja. Kuva näyttää tummalta, mutta piirakka ei palanut. Ehkä minuuttia tai paria ennemmin olisin voinut ottaa sen uunista, niin ei olisi tummunut aivan yhtä paljon. Makuun ei tässä tapauksessa tummuus ehtinyt vielä vaikuttaa.



~ ~ ~
Ulkona paistaa aurinko. Tosi upeaa! Jonkinlaista vetämättömyyttä on omassa olemuksessa. Pitäisiköhän mennä illalla aikaisemmin nukkumaan? ;)

Kaikenlaisia ideoita olisi toteutettavaksi, mutta se käytännön todellisuus... Kuka laittaisi kodin supersiistiksi, järjestäisi kaiken, imuroisi, pesisi kurat lattialta, kiillottaisi, piilottaisi ylimääräiset tavarat kaappeihin ja kierrätykseen. Ikkunatkin saisi pestä... Se ikkunanpesu ei ole kyllä työjärjestyksessä edes etusijoilla, niin paljon muutakin jokapäiväisistä tekemistä riittää...

Elämänasenteeni on, että pyrin elämään hetkessä halliten omaa kodikasta kaaostani ja seuraten omaa punaista lankaani siellä kaaoksen keskellä. Periaatteessa nautin omasta suurpiirteisestä järjestelmällisyydestäni, jolla menen arjessa eteenpäin. Joskus se tunne vain kuitenkin tulee, että Huh, Huh... Viime päivät olenkin henkäillyt syvään ja hartaasti.

Ulos täytyy pyrkiä! Jospa tänään ehtisin vielä auringon aikaan. :)

Kommentit

Suositut tekstit